Jesús Canga, nou candidat del PSC a Sant Fost

EL PSC aposta per un programa ambiciós però realista pensant en tots els barris i veïns de San Fost per a les municipals del maig

Jesús Canga serà el cap de llista del PSC a Sant Fost a les eleccions del maig. L’assemblea local de militants ha escollit a Canga, que ja era primer secretari del partit al poble, com a número 1. En els propers dies, es farà la presentació de la candidatura en un acte on també es donaran a conèixer la llista, els objectius i el pla d’acció que el PSC proposa a Sant Fost.

“Oferirem un programa ambiciós però realista”, ha avançat el cap de llista del PSC. “Treballarem perquè el programa reculli les necessitats de cada barri, de cada veí i veïna, des de la proximitat i el respecte”, ha afegit.

Canga ha rebut el suport de l’actual regidora del PSC a l’Ajuntament, Xènia Guerra. “Estic segura que treballarà incansablement per Sant Fost”, ha dit. Rubén Ferrer, secretari d’organització dels socialistes a Sant Fost, valora que l’elecció de Canga culmina el procés de renovació de l’executiva que es va iniciar fa uns mesos. “Canga és el millor candidat per liderat aquest projecte conjuntament amb tot l’equip”, diu.

El PSC va aconseguir un regidor a les eleccions municipals de 2019 a Sant Fost. En el ple de constitució de l’Ajuntament, la cap de llista, Josefa Sanchez, no va fer cas de l’acord de l’assemblea i es va votar a ella mateixa com alcaldessa enlloc de la cap de llista d’IUSF, Montserrat Sanmartí, amb qui havien arribat a un acord, Sanchez va ser escollida alcaldessa amb els vots de la coalició formada per ERC i Junts, que es van presentar junts, i del regidor de Podem. El PSC la va expulsar i ella va seguir com a regidora no adscrita. El PSC va recuperar la representació al plenari quan Sanchez va deixar el càrrec de regidora.

LA PREGUNTA

Està a favor de l’eutanàsia?

En aquesta enquesta han votat 272 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't