José Luís Hernández, de Tots per Figaró, assumeix l’alcaldia

Tots per Figaró ha sumat els cinc vots de la majoria absoluta que l’agrupació d’electors té al ple

José Luís Hernández, cap de llista de Tots per Figaró, s’ha convertit aquest dissabte a la tarda en el nou alcalde de Figaró en substitució de Ramon Garcia, de la mateixa agrupació d’electors, que ha estat l’encarregat de lliurar-li la vara d’alcalde després de la promesa del càrrec. Hernández ha sumat els cinc vots de TpF, que té majoria absoluta al nou plenari. ERC i la CUP, amb dos regidors cadascun, han votat a les seves cap de llista: Marta Armadà i Berta Castaño. Una cinquantena de veïns han assistit al plenari.

Hernández ha assegurat que “no hi ha responsabilitat més gran que la de treballar per als veïns i veïnes” del poble i ha destacat que compta amb “un equip fantàstic i capaç”. “Seguirem treballant amb la vocació de servei públic que ens va engrescar”, ha assenyalat el nou alcalde que s’ha emocionat, sobretot, en els agraïments a la seva família.

També ha donat les gràcies al seu antecessor: “No és fàcil agafar el teu relleu després de la teva entrega i de la feinada que has fet”, li ha dit a Ramon Garcia, que seia a primera fila. I als membres de “l’antiga ERC” amb qui van governar part del mandat anterior.

Marta Armadà (ERC) ha promès treballar pel poble des de l’oposició amb la mà estesa “amb les polítiques que posin per davant el benestar dels veïns i veïnes. Berta Castaño, de la CUP, ha promès quatre anys de “veu crítica i exigent, amb arguments i propostes per aconseguir aquest punt i apart tan desitjat” al capdavant del govern municipal. “Som la única alternativa real capaç de garantir un govern d’esquerres i independentista”, ha afegit.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 799 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't