Juan Antonio Corchado, elegit candidat del PSC a les Franqueses

L’agrupació local el va escollir per unanimitat

L’assemblea de l’agrupació local del PSC de les Franqueses va escollir, aquest dimarts, per unanimitat, Juan Antonio Corchado, com a cap de llista per a les eleccions municipals de l’any vinent.

Serà la tercera vegada que opta a l’alcaldia, després dels anys 2015 i 2019.

Corchado ha format part del govern municipal entre els anys 2015 i 2020, fruit del pacte entre Junts i el PSC. L’any passat va deixar l’Ajuntament per motius laborals, però ha continuat sent el primer secretari de l’agrupació local del partit.

Un dels objectius que va anunciar durant l’assemblea és la millora de la seguretat, amb propostes com la creació d’una unitat d’intervenció policial canina.

“Més i millor seguretat és el que ens demanen els nostres veïns i veïnes des de fa massa temps i es mereixen tenir una resposta real i efectiva, com la policia de proximitat, agents a peu de carrer, una unitat mòbil que atengui de prop la ciutadania, i una unitat canina que detecti drogues”, va dir.

Corchado va anunciar que continuarà amb la iniciativa “Suma’t a la reunió amb Corchado” que es va iniciar al setembre per recollir, a peu de carrer, les queixes, reclamacions, propostes i suggeriments del veïns.

LA PREGUNTA

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 549 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't