Junts presenta la nova executiva de Granollers que presideix Joan Brichs

El nou president de Junts anuncia una “política de proximitat” amb reunions mensuals als barris de la ciutat

Junts ha presentat aquest dimarts la nova executiva local de Granollers que presideix Joan Brichs en un acte a la sala Tarfa en què ha participat la presidenta del Parlament, Anna Erra i unes cinquanta persones. Brichs és enginyer d’obres públiques, corredor del C.A. l’Aire i exmonitor dels grups d’entrenament de la Mitja Marató.

Durant l’acte, Brichs ha anunciat que el partit farà “una política de proximitat per escoltar la ciutadania i ajudar-los en els seus problemes quotidians”. En aquest sentit, ha dit que faran trobades mensuals als diferents barris de la ciutat, amb la voluntat “de ser nosaltres que ens apropem als nostres veïns”.

Joan Brichs parla durant l’acte de dimarts a la Sala Tarafa en presència d’Erra, Sabatés i Garcia/Junts

Una de les eines per fer efectiu aquest apropament a la ciutadania en aquest mandat és un número de whatsapp, el 646 17 85 68 que el partit ha posat a disposició de qui vulgui fer arribar les seves queixes i inquietuds.

Pel que fa a la resta dels membres de l’executiva, Ester Lara és la responsable d’Organització; Jordi Torrents,, d’Afiliats; Aleix Agustí, de Comunicació i Acció Municipal; Arnau Torrillas, adjunt a Organització; Aleix Agudo, vocal de Comunicació, i Joan Estapé, adjunt a Acció Municipal. També en formen la presidenta del Grup Municipal de Junts, Laura Sabatés, i el portaveu, Josep Maria Noguera.

Sabatés va dir que el grup entomarà com una prioritat la dinamització del comerç a la ciutat “que és i ha estat un dels cavalls de batalla de Junts des de fa anys i una de les demandes amb les que el grup municipal més ha insistit i reclamat a l’equip de govern”.

Sabatés també va destacar la tasca del grup a l’Ajuntament amb accions com la negociació del pressupost municipal del 2024 i la inclusió d’una subvenció per fomentar l’activitat econòmica.

Per la seva banda, Anna Erra va destacar el compromis de Junts amb la política local recordant que el partit té 334 alcaldies i 3.000 regidors i agraint el compromís dels militants i electes. “Fer aquest pas comporta molta generositat personal i dedicació d’hores a fer millor la ciutat, la vida dels veïns i veïnes i el país”.

Erra posava de relleu el paper d’oposició de Junts al Parlament i va citar la llei que va impulsar amb mesures per fer front a la sequera, el ple monogràfic sobre pagesia que es farà d’aquí a quinze dies o el monogràfic sobre educació. I va reivindicar el rol de Junts en les negociacions amb Madrid.

“Som un partit que treballa amb una conjunció de solvència per fer avançar el país i assolir la independència”, va remarcar Anna Erra.

A l’acte de la Sala Tarafa també hi va assistir el president de Junts al Vallès Oriental i exalcalde de Sant Celoni, Raül Garcia.

LA PREGUNTA

Qui guanyarà l’Eurocopa de futbol?

En aquesta enquesta han votat 284 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't