Junts per Sant Feliu de Codines anirà en coalició amb Endavant Sant Feliu

La llista estarà encapçalada per Pere Pladevall, exalcalde, que retorna a la política municipal poc temps després de deixar-ho

El 9 Nou
14/02/2023
Sant Feliu de Codines

Junts per Sant Feliu de Codines, el partit de l’exalcalde Pere Pladevall, anirà en coalició amb l’associació Endavant Sant Feliu. L’acord, rubricat fa uns dies en assemblea, donarà lloc a una llista que es dirà Som-hi Sant Feliu-Junts per Sant Feliu de Codines.

Els integrants de la candidatura ja estan decidits però, de moment, només han transcendit quatre noms: El número 1 serà Pere Pladevall; el 2, Lluís Fernández, de Junts per Sant Feliu de Codines; el 3, Àlex de la Fuente, d’Endavant Sant Feliu, i la 5, Manuela Jiménez, d’Endavant Sant Feliu. La número 4 serà una altra dona, però encara no se n’ha donat a conèixer el nom.

La presentació oficial de la candidatura està prevista per al dia 5 de maig, però abans, a partir del 5 de març, la coalició començarà a repartir tríptics per les cases del poble amb la imatge de Pladevall i amb un esbós del que serà el seu programa electoral.

LA PREGUNTA

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 63 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't