L’associació PTP demana als partits bus urbà a tots els barris de Granollers

Per la PTP, cal assegurar l’accés als polígons d’activitat econòmica de la ciutat a peu i amb bicicleta a banda del transport públic

El 9 Nou
20/03/2023
Granollers

L’associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) ha fet arribar als partits polítics que es presentaran a les municipals del maig a la ciutat un seguit de propostes “per a una mobilitat més sostenible a la ciutat”.

Entre d’altres, plantegen que cal millorar la xarxa urbana d’autobusos “creant noves línies que arribin a tots els barris” i defensen que “cal dotar el carrer Sant Jaume d’accés amb transport públic” per facilitar l’accés a equipaments com el CAP Vallès, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament o el mercat de Sant Carles.

La PTP aposta per millorar l’intercanviador de la plaça Serrat i Bonastre on coincideixen diverses línies de bus i per “superar el Transgran”, el servei de transport públic que ara aplega, a més de Granollers, les Franqueses, la Roca i Canovelles. L’entitat defensa que cal impulsar “un servei de transport públic per a tots els municipis que generen mobilitat entre ells i Granollers”.

Accés als polígons

En les propostes que han fet arribar als partits, es fixen en l’accés als polígons. “Cal assegurar l’accés als centres d’activitat econòmica a peu i amb bicicleta.” També defensen que hi ha “transport públic específic d’accés als polígons”.

Per tirar-ho endavant, posen sobre la taula la creació d’un grup de treball de polígons al Consell de Mobilitat amb empreses i sindicats i de la figura del gestor de mobilitat als polígons perquè faci d’enllaç entre empreses, treballadors i els ens de mobilitat.

A Granollers, la PTP aposta per establir itineraris a peu per accedir a les escoles i fer campanyes als centres educatius per potenciar que els estudiants hi arribin a peu, amb bicicleta o amb transport públic.

LA PREGUNTA

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 299 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't