Les Franqueses incorpora una coordinadora general per millorar la gestió del municipi

S’incorporarà al setembre

A partir de setembre, l’Ajuntament de les Franqueses comptarà amb una coordinadora general que s’encarregarà “de millorar la gestió del municipi”, segons van detallar fonts municipals divendres. Les seves funcions seran consolidar el treball transversal i estratègic de les àrees de l’Ajuntament, optimitzar els recursos i supervisar i garantir la transparència i la rendició de comptes.

La incorporació es va aprovar al ple de dijous amb els vots del govern: PSC, LFI i Sumem. Junts i la CUP-SAL hi van votar en contra. L’alcalde, Juan Antonio Corchado (PSC), justificava que “una coordinadora general no és només una millora organitzativa, és una inversió en l’eficiència, transparència i eficàcia de l’administració”.

El cost anual per a l’Ajuntament serà d’uns 72.000 euros, que suposa un estalvi de 13.000 euros respecte al cost que tenia quan, en el mandat anterior, estava vinculat a la figura del gerent. Corchado va defensar que aquesta iniciativa és un “estalvi i optimització dels recursos que hem fet el govern municipal des de 2023” i va recordar que l’actual equip de govern ja va reduir-se les retribucions gairebé un 10% respecte a l’anterior i que, al desembre, van decidir congelar els salaris de l’alcalde i dels regidors per al 2024.

LA PREGUNTA

Està a favor de l’eutanàsia?

En aquesta enquesta han votat 150 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't