Lliçà de Vall incorpora la piscina descoberta al pressupost de 2023

El ple aprova un pressupost de 13,5 milions amb els vots de tots els grups excepte Junts

El pressupost de Lliçà de Vall per al 2023 preveu una partida d’uns 800.000 euros per a la creació de l’espai social i esportiu de Can Prat que inclou la reforma del local actual i la construcció d’una piscina municipal descoberta. L’Ajuntament preveu finançar la inversió amb romanent de tresoreria i subvencions procedents d’altres administracions.

Aquesta és una de les partides destacades del capítol d’inversions del pressupost municipal que es va aprovar en el darrer ple municipal amb els vots del govern (ERC i Fem Lliçà) i del PSC i Ciutadans, a l’oposició. Junts va ser l’únic partit que no hi va donar suport. Els comptes sumen un import total de 13,51 milions, uns 900.00 euros més que el de 2022.

El total d’inversions puja a uns 1,46 milions, uns 250.000 euros més que les aprovades inicialment en els comptes d’aquest 2022. Entre les actuacions previstes, hi ha la reforma de les cavallerisses de Can Coll, que es destinaran a locals per a les entitats del poble. L’actuació costarà uns 400.000 euros, la meitat dels quals els aportarà la Diputació.

A més, s’invertiran uns 200.000 euros més per a la connexió dels barris de Ca l’Estapé i Can Salgot a la xarxa municipal d’aigua. Totes dues zones reben, ara, l’aigua procedent de la xarxa municipal de Lliçà d’Amunt. També es continuarà implantant la xarxa d’itineraris a peu.

Es dona continuïtat a projectes en tràmit: l’itinerari per a vianants del camí del Turó, entre la Miranda i el Mirador o l’adequació dels jardins de Can Coll. També la construcció d’un gimnàs municipal amb un edifici annex al pavelló de l’escola Les Llisses. Disposarà de dues sales: una de fitnes i una altra d’activitats dirigides. A més de la construcció, es preveu la compra de l’equipament esportiu.

El capítol de béns corrents i serveis del pressupost puja un 6%. S’incrementen partides per la pujada del cost de subministraments. També les accions de benestar social, educació i joventut amb un augment del 14%. Es consolida l’increment de les subvencions a entitats i es genera una nova línia per a entitats ambientals. També es preveuen 40.000 euros per obrir noves franges de protecció d’incendis i 100.000 euros per subvencionar accions de transició energètica. El capítol de personal puja el 3,5%.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 289 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't