Llinars acull la convenció municipalista d’ERC

El líder d’ERC destaca com a “prioritats” el finançament i resoldre “el dèficit en infraestructures” com Rodalies

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha avisat el PSOE i Sumar que hauran de “moure’s” si volen que s’arribi a un acord d’investidura. “Ens ho posen molt difícil”, ha dit el líder republicà, si les dues formacions “no entenen” que la prioritat és el finançament dels serveis públics i molt especialment la resolució del dèficit d’infraestructures com Rodalies.

Junqueras ha fet aquestes declaracions durant la Convenció Municipalista que s’ha celebrat a Llinars. Durant el discurs, també ha criticat que aquestes dues formacions espanyoles tinguin ara mateix com a prioritat, “com es reparteixen sous, cadires i possibles ministeris”.

Durant la seva intervenció el líder d’ERC ha situat el finançament dels serveis públics com a condició per poder aconseguir un acord d’investidura amb PSOE i Sumar. Davant de càrrecs electes republicans, en cap moment s’ha referit a l’amnistia i ha posat en valor la feina que es fa des del món local i els ajuntaments.

Junqueras també ha denunciat que “el govern espanyol continua intentant retallar els recursos que des dels ajuntaments haurien de posar al servei de la gent” i ha refermat el compromís d’ERC per “construir un futur millor” per als ciutadans “amb llibertat, justícia, benestar i prosperitat”.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 389 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't