Llorenç Alerm, nou cap de llista del PSC a l’Ametlla

Alerm ja va ser regidor a la Garriga entre els anys 1991 i 1999

L’agrupació del PSC a l’Ametlla ha escollit Llorenç Alerm com a cap de llista per a les eleccions municipals del maig de 2023. Alerm és doctor en química però fa anys que treballa al sector públic en càrrecs de gestió local, comarcal i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Havia estat regidor a la Garriga entre els anys 1991 i 1999.

Segons informa el PSC, Alerm afronta el repte amb “satisfacció, il·lusió i orgull” i amb la voluntat “fer el millor projecte per l’Ametlla” i “millorar els resultats per poder governar”. S’emmiralla en el projecte de Jordi Pousa, que va ser alcalde entre 2003 i 2010.

“Volem escoltar a tothom, parlar amb entitats i associacions, per tal de preparar el millor projecte possible pel municipi”, diu Alerm que assegura que treballaran per fer de l’Ametlla “una població harmonica, uns espais adeqüats, una gestió transparent i sobretot, que les persones si sentin a gust”.

Sobre l’actual govern (ERC. Ametlla’t i L’Ametlla en Comú), el candidat socialista considera que “no dona la sensació que tinguin un projecte clar”. “El govern no aporta seguretat al municipi, difícilment dona la sensació que tingui capacitat per gestionar la política municipal i no mostren unitat d’acció“.

Actualment, el PSC té un regidor a l’Ametlla. És Baldo Reyes, que va ser el cap de llista els anys 2015 i 2019.

LA PREGUNTA

Qui guanyarà l’Eurocopa de futbol?

En aquesta enquesta han votat 178 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't