Marta Vilaret (ERC-EUiA): “Som garantia del canvi que Mollet necessita”

La candidata d’ERC-EUiA rep el suport de Gabriel Rufián, Marta Rovira i Marta Vilalta en l’acte electoral d’aquest dilluns al vespre.

“Som la garantia del canvi que Mollet necessita”, ha dit aquest dilluns al vespre Marta Vilaret, la candidata a l’alcaldia per la coalició ERC-EUiA, en l’acte que s’ha fet a la plaça Prat de la Riba.

Davant unes 200 persones, l’alcaldable ha rebut el suport de la secretària general d’ERC, Marta Rovira, que ha intervingut en directe des de l’exili de Ginebra; la secretària general adjunta, Marta Vilalta i el diputat al Congrés i candidat a l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, Gabriel Rufián.

Vilaret ha fet un discurs molt crític amb la gestió de l’actual govern municipal del PSC. “Tenim una ciutat adormida i grisa, amb una ciutadania que pateix problemes creixents, com la manca d’habitatge assequible. I no s’ha fet res per revertir-ho”.

També ha criticat “la deixadesa dels carrers i l’espai públic”, que ha atribuït a “una desinversió de dècades que ara fa que tot caigui a trossos”.

Vilaret ha retret al PSC que “en comptes de resoldre els conflictes els cronifica”, l’ha acusat de “no assumir mai responsabilitats” i ha lamentat que “en 36 anys de govern ha tingut moltes oportunitats de rectificar”.

“Que no uns enganyin amb mesures de darrera hora. Amb pedaços no es poden tapar dècades de deixadesa”, ha afegit i ha remarcat que l’alcaldessa i candidata del PSC, Mireia Dionisio, “fa setze anys que es a l’Ajuntament tot i que ara sembli que acaba d’arribar”.

La candidata ha insistit en el que per ella és un esgotament del projecte socialista. “Fa tants anys, que estan esgotats, que no hi ha projecte de futur sinó un anar fent. I Mollet necessita un revulsiu“.

RECUPERAR EL CINEMA

Vilaret s’ha referit a algunes propostes, entre les quals ha destacat la recuperació del cinema. “Fa quinze anys que no tenim cinema i això s’ha d`acabar. Savem com fer-ho i ho farem”.

També ha parlar d’impulsar l’economia i el comerç reformant els polígons “més enllà de la logística. Volem talent i valor afegit”.

Ha lamentat la manca d’habitatge social i, en aquest sentit ha dit que: “No passen de deu els habitatges socials que s’han fet en dècades”.

Ha insistit en la seva oposició al projecte urbanístic del Calderí dient que: “No calen nous barris que hipotequin el nostre futur, com el Calderí”.

I ha apostat per un pla de millora de l’espai públic “en comptes d’anar fent nyaps”.

En el discurs, la candidata d’ERC-EUiA, ha apostat per “una educació i una salut públiques a l’abast de tothom”, “un aire pur i lliure de pudors” i perquè “Mollet sigui pol d’atracció de pobles i ciutats veïnes i, sobretot, fer un Mollet per a tothom, on ningú quedi enrere”.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 323 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't