Marta Vilaret i Jordi Solé, ocupen vicesecretaries generals a la renovada direcció d’ERC

Josep Maria Jové, de les Franqueses, presideix el Consell Nacional

Marta Vilaret, regidora de Mollet, i Jordi Solé, exalcalde de Caldes i diputat al Parlament Europeu, ocupen dues vicesecretaries generals en la direcció d’ERC que van aprovar les bases del partit en el congrés de diumenge.

Els dos, juntament amb Raül Romeva, molt vinculat a Caldes, formen part de l’executiva que encapçalen Oriol Junqueras, com a president i Marta Rovira, com a secretària general.

La candidatura, única que es presentava, va rebre un 87% de suport de la militància que va votar telemàticament. Junqueras i Rovira han revalidat així el lideratge al partit que exerceixen des del 2011.

Marta Vilaret repeteix com a vicesecretària de Drets, llibertats i lluita antirepressiva; Jordi Solé, de Relacions Internacionals, i Raül Romeva, de Prospectiva, Agenda 2030 i Transició Ecològica.

Kènia Domènech, de Parets, s’incorpora al secretariat com a responsable d’Afiliació, mentre que Oriol López, de Mollet, repeteix a Mobilització i Coordinació Municipals, i el diputat al Parlament Chakir el Homrani, de Granollers, de Política del treball i Seguretat.

JOVÉ, PRESIDENT DEL CONSELL NACIONAL

En el congrés també es van escollir quatre vallesans pel Consell Nacional, que presidirà el president del grup d’ERC al Parlament, Josep Maria Jové, de les Franqueses. Va ser el segon més votat, amb 2.293 vots, només per darrera de Joan Tardà, amb 2.925,

La resta de vallesans al Consell Nacional són Assia Chercal, de Canovelles, que va tenir 1.094 vots; Pep Mur, de l’Ametlla amb 980 i Dolors Castellà, alcaldessa de la Garriga, amb 943.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 329 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't