Mollet congela els tributs municipals per unanimitat

També s’amplien les bonificacions socials per renda

El Ple de l’Ajuntament de Mollet va aprovar, aquest dijous, per unanimitat de tots els grups la congelació de les taxes i impostos municipals per a l’any vinent.

En aquest sentit, no es modificaran impostos, taxes i preus públics que afecten, per exemple, a les escoles bressol, l’Escola Municipal de Música i Dansa, atenció domiciliària, aigua, terrasses de bars i zona blava.

D’altra banda, segons fonts municipals, s’amplien les bonificacions socials per renda i se sumen als incentius, ajuts i bonificacions ja existents, com la tarifació social de les escoles bressol.

Es mantenen també les ajudes de menjador, les bonificacions a serveis culturals, esportius i d’oci o les de l’aigua i residus en funció de la renda.

A més, l’Ajuntament anuncia que, de cara al proper curs escolar 2023-2024, s’ampliarà la tarifació social a l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Així mateix, es manté la mesura que es va posar en marxa durant la covid amb bonificacions adaptades a situacions econòmiques i socials d’excepcionalitat, fruit de situacions sobrevingudes com un ERTO o un canvi substancial en la situació socioeconòmica d’una família.

El regidor d’Economia, Raúl Broto, va agrair “la voluntat i la comprensió” dels altres grups municipals així com “les seves propostes i aportacions”.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 890 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't