Mor Josep Maria Bonora, alcalde de Caldes entre 1995 i 1999

Tenia 82 anys. Durant els quatre anys d’alcalde, va impulsar la construcció del nou ajuntament, el CAP i la biblioteca. Havia estat a la junta del CN Caldes

Josep Maria Bonora, alcalde de Caldes entre 1995 i 1999 per CiU, ha mort aquest dilluns als 82 anys. Nascut a Caldes el 18 de desembre de 1940, era perit mercantil i va treballar com agent comercial en la compra i venda de grans des de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Va entrar a l’Ajuntament com a regidor l’any 1987 i l’any 1995 va ser escollit alcalde, un càrrec que va ocupar fins a l’any 1999. Aquest mandat també va ser membre del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Com alcalde, va impulsar la construcció del nou ajuntament, del centre de salut i de la biblioteca.

Fora de l’Ajuntament, va ser membre de la junta del CN Caldes i president de la secció de bàsquet femení. També membres de la junta del Casino Caldense, segons detalla el seu perfil al Diccionari d’alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental. Militava a CDC. L’any 2006 va ser escollit president local de CDC a Caldes, després d’estar força anys allunyat de la política municipal.

Dos dies de dol oficial

L’Ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial per la mort de qui va ser regidor del consistori entre 1987 i 1999. Seran aquest dimarts i dimecres i implica que les banderes onejaran a mig pal i la suspensió de tots els actes oficials. A més, dimarts i dimecres hi haurà un llibre de condol a disposició de la ciutadania situat a la sala de plens de l’ajuntament. L’alcalde Isidre Pineda i altres regidors han traslladat el condol a familiars i amics de Bonora en nom de la corporació.

Vetlla i comiat

La vetlla es farà aquest dimarts entre les 4 de la tarda i les 9 del vespre al tanatori de la Fundació Santa Susanna. La cerimònia de comiat serà dimecres a 2/4 de 12 del migdia a l’església de Santa Maria.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't