Mor als 80 anys, Ramon Mir, alcalde d’Aiguafreda durant 16 anys

La missa de comiat es fa aquest dilluns a les 10 del matí al tanatori de Granollers

Ramon Mir i Sala, alcalde d’Aiguafreda entre 1983 i 1999, va morir dissabte al vespre amb 80 anys. Pastisser de professió, abans d’alcalde ja va ser regidor d’Hisenda entre 1979 i 1983 amb l’alcalde Ramon Fontdevila. Havia estat militant de CDC.

Ramon Mir va arribar al poble de petit amb la seva família i hi ha viscut fins ara. Durant els anys a l’alcaldia, va fer millores urbanístiques i a les infraestructures municipals; també va treballar per la recuperació de les tradicions i va impulsar que el poble pogués tenir una colla gegantera.

En els seus mandats, es va fer la primera consulta ciutadana per l’adscripció comarcal –aleshores va guanyar l’opció de quedar-se al Vallès Oriental–, es va renovar l’escut i la bandera, es van celebrar els 1.100 anys del naixement del municipi i es inaugurar la variant de l’actual C-17, que va permetre eliminar el pas de vehicles pel centre del poble. També era alcalde quan hi va haver el desbordament del Congost i les greus inundacions de l’octubre de 1994.

En un comunicat, l’Ajuntament expressa el condol a la família i “el reconeixement i gratitud per la seva acció de govern i per la dedicació al poble”. Les banderes onejaran a mig pal fins dimarts.
La vetlla per Ramon Mir es va fer diumenge a la tarda al tanatori de Granollers. La cerimònia religiosa de comiat es farà aquest dilluns a les 10 del matí al mateix tanatori.

La seva filla Núria serà la cap de llista d’ERC a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

LA PREGUNTA

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 325 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't