Normalitat en l’inici de la jornada de les eleccions al Parlament

Un total de 314.152 persones tenen dret a vot en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya, prop d’un 2% més que l`any 2021

La jornada de les eleccions al Parlament ha començat amb normalitat a les dues principals ciutats del Vallès Oriental, Granollers i Mollet, segons han informat fonts municipals.

A Mollet, l’Ajuntament ha comunicat que els 8 col·legis electorals han obert a les 9 del matí amb total normalitat. En aquestes eleccions al Parlament de Catalunya estan cridats a les urnes 37.736 molletans amb dret a vot.

Els col·legis electorals estaran oberts fins les 8 del vespre. Al llarg de la jornada, la ciutadania amb dret a vot podrà introduir la seva papereta a les urnes d’alguna de les 65 meses de la ciutat. A partir de les 2 de la tarda es donaran a conèixer les primeres dades de participació que es completaran a les 6 de la tarda.

A Granollers es pot votar a les 70 meses distribuïdes pels 25 col·legis electorals, que presenten canvis d’ubicació respecte de les eleccions municipals. Així, la mesa de l’Escola Jardí – Nexe Esportiu passa a l’edifici del Gra; les de l’escola Salvador Llobet canvien a l’Escola Municipal de Treball; i les de l’escola Celestí Bellera i el Centre Cívic Can Bassa passen al pavelló poliesportiu Can Bassa.

Una de les meses electorals al col·legi Nicolá Longarón de Mollet/J.V.

Es pot consultar en quin col·legi electoral s’ha de votar i també ubicar-lo en el mapa de la ciutat.

En conjunt, 314.152 vallesans poden votar en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya, aproximadament un 2% més que les que ho van poder fer en les eleccions de l’any 2021. No s’han informat d’incidències rellevants a la resta de localitats del Vallès Oriental.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 474 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't