Núria Albó, Garriguenca Il·lustre per unanimitat del ple municipal

Des del 2010, la biblioteca municipal ja porta el nom d’Albó, que l’any 2012 també va rebre la Creu de Sant Jordi

El 9 Nou
05/04/2023
La Garriga

El ple de la Garriga de dimecres passat va aprovar per unanimitat la concessió del títol de Garriguenca Il·lustre a Núria Albó, escriptora i exalcaldessa del municipi. Serà la sisena persona que rebrà aquest reconeixement després de Martí Sunyol, Jordi Mas, Josep Aymerich, Manuel Joaquim Raspall i Albert Benzekry i Fortuny. Des del 2010, la biblioteca municipal ja porta el nom d’Albó, que l’any 2012 també va rebre la Creu de Sant Jordi.

El regidor de Cultura, Lluís Rodríguez, va destacar la trajectòria docent i literària d’Albó i l’impuls que va donar com a alcaldessa a la millora de l’ensenyament, l’assistència sanitària o la qualitat de vida amb obres com la millora del clavegueram o la reforma de la plaça de l’Església. Albó va ser, també, la primera alcaldessa que va oficialitzar un casament civil.

D’altra banda, el ple va aprovar definitivament la denominació passatge U d’Octubre per a l’espai urbà situat entre l’Escola Municipal de Música i l’Auditori de la plaça del Silenci. Es va fer desestimant l’única al·legació presentada pel grup de Ciutadans.

El plenari també va donar el vistiplau a un canvi de les bases reguladores de les ajudes per facilitar l’accés a l’habitatge que estableixen l’augment del topall per accedir a les subvencions dels 750 euros que hi havia fins ara a 900.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't