Pep Moret, d’ERC, demana un segon mandat a l’Ametlla per consolidar els canvis impulsats

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, dona suport a l’actual alcalde

L’alcalde Pep Moret, d’ERC, ha presentat aquest dilluns al vespre la seva candidatura per revalidar l’alcaldia de l’Ametlla en les eleccions municipals de 2023. Ho ha fet acompanyat de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, en un acte a la Sala polivalent que ha aplegat un centenar de persones entre veïns del municipi, representants d’altres grups municipals i altres regidors i alcaldes d’ERC a pobles veïns com Bigues i Riells del Fai o la Garriga.

Moret ha demanat quatre anys més per consolidar els canvis i els projectes impulsats durant aquest mandat al poble. Moret ha repassat la seva vinculació amb la política municipal i la tasca feta aquest mandat. “Reformant els fonaments de l’Ajuntament”, ha dit. “És la feina que més costa i la que llueix menys”, ha recordat.

També ha ressaltat accions fetes com l’avanç del nou planejament urbanístic, l’impuls de l’habitatge social amb la recuperació de la propietat dels pisos del Maset Nou, la renovació i modernització de la seu electrònica de l’Ajuntament o els canvis per modernitzar la Policia Local. “Hem posat els fonaments i ara hem de construir la casa. Necessitem quatre anys més per fer-ho”, ha indicat.

Per al proper mandat, ha marcat alguns reptes: la reforma de la Sala municipal i de l’antiga nau de Feliubadaló amb l’ajuda dels fons europeus. També la implantació del model de recollida de residus porta a porta. “Tenim els estudis i l’hem d’implementar”, ha afirmat Moret.

Pensant en les eleccions municipals del maig, el cap de llista també ha apostat per recuperar els carrers i places com a punt de trobada de la ciutadania per generar vida al poble i de fer accions per recuperar la memòria històrica com també s’ha fet aquests anys amb la publicació del recull onomàstic del poble o del llibre L’Ametlla Desapareguda.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 386 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't