El ple de Granollers acomiada els regidors que no seguiran

Són Albert Camps, Maria del Mar Sánchez i Pietat Sanjuán, del PSC; Amanda Ramos, de Junts; i Juan Manuel de Vargas, de Ciutadans

El 9 Nou
01/05/2023
Granollers

Els regidors i regidores de Granollers que no continuaran en el proper mandat es van acomiadar al final del darrer ple municipal, dimarts passat, amb breus discursos. Albert Camps, del PSC, va aconsellar “posar sempre en valor el factor del diàleg, l’acord i la suma”. La també socialista Maria del Mar Sánchez proclamava que “a la política municipal, el més important és el respecte i la voluntat de millorar la ciutat”.

Per la seva banda, Pietat Sanjuán, del PSC, que fa quatre anys va entrar a l’Ajuntament sense esperar-ho perquè anava en el lloc 14 –ara és la novena suplent– agraïa “el to i l’esperit constructiu” d’un mandat molt complicat per la pandèmia i la guerra d’Ucraïna.

Amanda Ramos, que ocupa el lloc número 9 de la llista de Junts per Granollers, es mostrava “realista” sobre les poques possibilitats de sortir elegida. I remarcava que “la política és el millor element per canviar la societat”.

Juan Manuel de Vargas, de Cs, lloava la ciutat de Granollers com “plural i oberta” i la convivència de “diferents colors i matisos polítics”. Es va definir com “un canari que també se sent granollerí”.

L’alcaldessa, Alba Barnusell, els va agrair “les hores de dedicació en favor d’un projecte col·lectiu que és la ciutat de Granollers”. I va destacar que el mandat ha estat difícil però que hi ha hagut “consensos i acords exemplars”.

LA PREGUNTA

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 320 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't