El Ple de Sant Feliu ha aprovat la consulta sobre el Casal Codinenc

Junts per Sant Feliu volia generar un debat al ple per tal d’establir una data per fer la consulta sobre el Casal Codinenc

Sant Feliu de Codines celebrarà una consulta popular per decidir el futur de l’edifici del Casal Cultural Codinenc, però no se’n sap la data. Aquest dimarts es va celebrar un ple municipal extraordinari convocat per Junts per Sant Feliu de Codines, principal grup de l’oposició, amb un sol punt a l’ordre del dia en què s’instava al govern a convocar una consulta popular. Tots els grups van votar a favor, però des del govern (Primàries-Junts) no van voler fixar cap data concreta, informa Roger Rams.

Junts per Sant Feliu volia generar un debat al ple per tal d’establir una data. El portaveu, Pere Pladevall, va fer referència a una carta que l’entitat gestora del Casal ha traslladat a l’Ajuntament, en què proposa fer-la al novembre. A l’abril ja es va aprovar una moció a favor de la consulta. L’edifici és actualment propietat del Bisbat de Vic, ens que ara es mostra obert a vendre’l, o a fer-ne una permuta.

LA PREGUNTA

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 1359 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't