Primers passos per a dos nous quiròfans a l’Hospital de Granollers amb el pressupost de la Generalitat

El pressupost de la Generalitat de 2024 inclou la redacció del projecte amb l’objectiu que els quiròfans ens construeixin al 2025

El 9 Nou
06/03/2024
Granollers

El projecte de pressupost de la Generalitat per aquest 2024 fixa una partida per redactar el projecte de construcció de dos nous quiròfans a la primera planta del nou edifici compacte de l’Hospital General de Granollers, on ja s’havia previst un espai per fer-los.

També es farà el projecte d’ampliació de l’àrea de diagnòstic per la imatge, que se situarà a l’espai que ocupava l’antic servei d’urgències, on ara hi ha de manera provisional espais de consultes externes. S’hi preveu un equip de radiologia intervencionista per a tractaments que, fins ara, s’havien de fer a un quiròfan.

Per Beatriu Bayés, directora general de l’Hospital de Granollers, aquesta és “una molt bona notícia”. “Estem molt contents perquè permet posicionar-nos com un hospital de referència i ampliar la cartera de serveis” assumint intervencions quirúrgiques de major complexitat que ara es deriven a l’Hospital Clínic. Segons Bayés, els nous quiròfans “estaran molt ben equipats des del punt de vista tecnològic”. També ajudaran “a captar nous professionals” perquè faran l’Hospital més atractiu. Actualment, hi ha sis quiròfans, un de dedicat només a urgències.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 809 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't