Roser Colomé, d’Impulsem, nova alcaldessa de Vilanova

Impulsem ha sumat els sis vots del seu grup i els dos del PSC amb qui governaran plegats aquests propers quatre anys

Roser Colomé ha estat escollida aquest dissabte al migdia en un ple al Centre Cultural, nova alcaldessa de Vilanova. La cap de llista d’Impulsem Vilanova, una nova formació independent, ha sumat els sis vots dels seus regidors més els dos del PSC, amb qui governaran plegats aquest mandat. A l’oposició, queda Unitat per Vilanova, que portava governant al municipi des de 2003. Yolanda Lorenzo, cap de llista d’UpV, ha sumat cinc vots dels seus regidors.

En el seu primer discurs, Roser Colomé ha tingut un agraïment cap als seus pares i, sobretot, cap a la seva àvia que li va descobrir els racons del poble. Ha assegurat que ser alcaldessa de Vilanova és “una de les majors responsabilitats que hi pot haver”. La nova alcaldessa ha promès que governaran “per tots” i “amb dignitat, honradesa i generositat”.

Lluís Álvaro, cap de llista del PSC, ha valorat que s’obre “una nova etapa” al poble i ha assegurat que treballaran “amb seny i passió”. “Hem defensat una manera de governar diferent, més participativa i ens comprometem a això.”

Yolanda Lorenzo, d’Unitat per Vilanova, ha posat en valor la tasca feta per Unitat per Vilanova al govern durant dues dècades i ha posat en valor tots els equipaments que ha sumat el municipi en una llista que ha acabat amb la nova piscina municipal d’estiu. “La podran gaudir tots, també els que hi estaven en contra”, ha recordat. “Vilanova és com és perquè hi ha estat Unitat. Nosaltres no marxem”, ha avançat.

Roser Colomé és la sisena alcaldessa del poble des que va assolir la independència de la Roca i Montornès. La segona dona i la segona persona més jove en assumir el càrrec.

LA PREGUNTA

Laporta ha de destituir Xavi?

En aquesta enquesta han votat 189 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't