Salvador Illa i Jaume Asens fan campanya per les municipals a l’Ascensió

Asens alerta de la possibilitat que els socialistes tanquin un pacte de coalició amb Junts i Illa diu que només fa campanya a favor del diàleg i el progrés

El primer secretari del PSC, Salvador Illa i el president del grup parlamentari d’Unides Podem, Jaume Asens, van visitar divendres la Fira de l’Ascensió per donar suport a les seves respectives candidates, Alba Barnusell i Patricia Segura.
Asens, a qui també acompanyava a número 2 de la llista de Granollers, Esther Conte, va recordar que, fa un any, a la mateixa fira, es va escenificar l’acord de coalició entre els Comuns i Podem per anar junts a les municipals a Granollers.

“Estem en condicons d’entrar amb força a l’Ajuntament per trencar les majories absolutes del PSC”.

Destacava el fet que, el dia anterior s’havia aprovat la nova llei de l’habitatge i, en aquest sentit apuntava la necessitat que En Comú Podem tingui prou força per evitar que e PSC miri cap a la dreta.

Asens, amb Segura a la seva dreta, i Conte/Griselda Escrigas

En Comú Podem som la garantia que s’aplicarà la llei d’habitatge. El 28 de maig hi ha dues opcions. O deixar en un calaix la regulació dels preus de lloguer, com ha fet històricament el PSC, o posar-la al centre de les prioritats, com ha fet”.

I llançava un missatge directe a Salvador Illa: “Permetrà la pinça PSC-Junts que dificilment aplicarà la llei d’habitatge? Que siguem forts garanteix que el PSC no miri cap a la dreta i faci polítiques valentes”.

Sobre possibles pactes, Segura va dir que: “L’única línia vermella serà el nostre programa”, però advertia que: “Fins el 28 de maig no volem fer cap especulació”.

Unes hores més tard, visitava la fira Serigne Mbayé, diputat a l’Assemblea de Madrid per Unidas Podemos.

Per la seva banda, Salvador Illa responia a Asens que: “Som una força progressista que no rebutja arribar a acords, per exemple, amb els Comuns, de la mateisa manera que ells també en tenen amb altres formacions. Però la nostra formació té criteris de progrés i de posar Catalunya en marxa. A partir d’aquí, no farem campanya contra ningú i sí a favor del diàleg i del progrés i de tornar a posar Catalunya en marxa com a motor econòmic Espanya i a Europa i no entraré en polèmiques d’aquest tipus”.

Salvador Illa va mostrar el suport a la candidata i alcaldessa, Alba Barnusell: “El PSC ha fet una gran transformació de la ciutat i volem que continuï quatre anys més i amb una alcaldessa que ha fet una feina magnífica i que, com a primer secretari del PSC, ens en sentim orgullosos”.

Salvador Illa va fer una crida als que havien estat votants del PSC i que potser ho van deixar de ser: “Que vegin que Catalunya no pot seguir amb dinàmiques de confrontació, queixa constant i divisió i que ha d’agafar un camí de col·laboració entre adeministracions i tornar a la cultura de l’esforç i el treball i de subratllar allò que ens uneix”.

I, en presència de Salvador Illa, Barnusell, per la seva banda, reclamava un suport a les urnes el 28 de maig. “L’objectiu és seguir transformant Granollers i per això ens cal el suport dels ciutadans per aconseguir un govern sòlid i estable”.

LA PREGUNTA

Està d’acord que la Unió Europea imposi aranzels als cotxes elèctrics xinesos?

En aquesta enquesta han votat 139 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't