Sant Pere invertirà 260.000 euros en millores a diversos punts del municipi

Una de les accions és l’asfaltatge de Can Derrocada i Can Ram

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ja pot disposar dels 260.000 euros procedents del romanent de tresoreria per poder tirar endavant les inversions previstes per a aquest 2024, després que s’hagi aprovat definitivament la modificació de crèdit. Una modificació que puja a 328.602 euros, dels quals 260.000 euros es destinaran a diverses inversions. La resta seran per a suplementar partides del pressupost.

L’alcaldessa, Susanna Martori, va dir que aquesta modificació es podria considerar “el pressupost real del que pensem fer aquest any”. Una de les inversions previstes és l’asfaltatge de carrers de Can Derrocada i Can Ram, al qual l’Ajuntament destinarà 50.000 euros i demanarà una subvenció de 150.000 euros a la Diputació. El consistori també destinarà uns altres 50.000 euros a una actuació a la zona de les feixes de la Rectoria i per això encarregarà un estudi de paisatgisme de tota l’àrea des del camp de la Creueta fins a la riera. De moment encara no hi ha el projecte redactat.

Entre altres actuacions previstes, hi ha la instal·lació d’una antena de telefonia a Can Derrocada que millorarà els problemes de cobertura, per un cost de 50.000 euros. L’alcaldessa afirmava que “estem esgarrifats per la despesa d’electricitat i apostarem per instal·lar plaques fotovoltaiques”, en aquest cas també amb un pressupost de 50.000 euros.

La resta d’inversions es completaran amb l’arranjament de la planta tercera de Can Ram per obrir el bar (35.000 euros); fa un parell de setmanes la junta de govern local ja en va aprovar el projecte d’obres d’adequació. També es millorarà el tram sud de camí fluvial, que va des de l’empresa Puntiblod fins al límit amb Sant Antoni (25.000 euros). L’anterior govern d’ERC i ISP ja havia parlat amb el propietari per dur-ho a terme.

LA PREGUNTA

Està d’acord que Brussel·les plantegi camps fora de la Unió Europea per deportar migrants?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't