Solidaritat no es presenta a la Garriga per la manca de suport a la independència

En clau local, destaquen que ja hi ha “una altra opció que es presenta a les eleccions, encara que no s’hagin declarat obertament independentistes”

El 9 Nou
09/05/2023
La Garriga

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) de la Garriga ha emès un comunicat aquesta setmana en què explica que no es presenta a les eleccions per dos motius. Un és que “actualment la societat catalana no té la voluntat real de caminar cap a una independència unilateral […]. Ho veiem amb el suport que continuen tenint els tres partits del procés, els tres partits del 52%, els tres partits que amb majories parlamentàries no fan complir el mandat de l’1-O i que encara reben els vots dels catalans. Per tant, el principal motiu de l’existència de SI la Garriga, a hores d’ara no té el suport necessari”.

L’altre motiu que esgrimeix SI és que el fet de fer polítiques fora dels partits tradicionals “i de les maneres de fer de sempre” ja està representat en “una altra opció que es presenta a les eleccions, encara que no s’hagin declarat obertament independentistes”. Sense nomenar-ho, el comunicat es refereix a la candidatura de 100% La Garriga, liderada per l’excap de llista de Junts i exalcalde Jordi Pubill.

“Per tots aquests motius, donem per tancada l’etapa de SI a la Garriga i esperem trobar a tots els nostres simpatitzants i votants al carrer quan Catalunya torni a lluitar per la seva llibertat i passi per sobre dels partits i dels polítics vividors”, conclou el text. SI es va presentar en solitari en dues ocasions i una en coalició amb Junts, l’any 2019.

LA PREGUNTA

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 369 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't