Suspès el judici a la jove de Sant Celoni pel tall de l’AP-7 en les protestes post sentència de l’1-O

El jutjat ha comunicat la suspensió de manera verbal als advocats d’Alerta Solidària

El judici programat per aquest proper dilluns a la jove de Sant Celoni acusada per la fiscalia d’un delicte de desordres públics per un tall de l’autopista AP-7 l’octubre de 2019 ha quedat suspès. El tribunal ho ha comunicat de forma verbal aquest divendres als advocats d’Alerta Solidària, que porten la defensa de la noia de Sant Celoni.

Segons han explicat fonts d’Alerta Solidària a EL 9 NOU, la suspensió es justifica pel procés d’aprovació de la llei d’amnistia on s’inclouria aquest cas. El tribunal, a més, no fixa cap nova data per a la celebració de la vista. La comunicació s’ha fet verbalment als advocats.

Els fets que s’havien de jutjar dilluns van passar el 18 d’octubre de 2019 en el marc de les protestes posteriors a conèixer-se la sentència als líders polítics catalans per l’organització del referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

Per Alerta Solidària, la decisió de no celebrar el judici és una notícia “positiva”. “Confiàvem amb una absolució perquè hi ha arguments sobrats per aconseguir-la però estalviar la pena de banqueta també és important”, comenten des de la defensa de la veïna de Sant Celoni.

La fiscalia considera que l’acusada va cometre un delicte de desordres públics pel tall de l’AP-7 durant gairebé dues hores. En la conclusions provisionals, la fiscalia detalla que l’acusada i altres persones no identificades van actuar de forma conjunta “amb l’ànim d’atemptar contra la pau pública” tallant el trànsit en direcció Girona i construint una barricada amb pneumàtics, fustes i arbres, que van encendre. La fiscalia li demana una pena de tres anys de presó.

LA PREGUNTA

Qui és el favorit a les eleccions als EUA?

En aquesta enquesta han votat 108 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't