Unes 40 entitats participen a l’ofrena floral de la Diada a Granollers

Han dipositat els rams al monòlit que hi ha a la plaça Onze de Setembre aquest dilluns al migdia

El 9 Nou
11/09/2023
Granollers

Un total de 43 institucions i entitats de Granollers han participat aquest dilluns al migdia en l’ofrena floral al monòlit de la plaça Onze de Setembre en motiu de la Diada.

Durant l’acte, s’ha fet la lectura del BAN de l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, amb motiu de la Diada Nacional.

Mentre es feien les ofrenes dels partits polítics, membres de l’ANC i altres persones han desplegat diverses pancartes que juntes formaven el missatge: “Jo soc represaliat. Alguns de vosaltres en sou còmplices. Cínics, repressors. No ens representeu!”

Les veus femenines del Cor Sound 8 de la Societat Coral Amics de la Unió han estat les encarregades de la música de l’acte. La primera peça que han interpretat ha estat “Txoria txori” de Mikel Laboa.

El Cor Sound 8 / Ajuntament de Granollers

L’Esbart Dansaire ha dansat un any més el Ball d’Homenatge, una dansa creada pel coreògraf Joan Serra, amb la música de Josep Ferrer i Torres.

La peça “Polca de Sant Celoni” triada per Jaume Arnella perquè esdevingués el Ball d’Homenatge ha estat ballat per Munsa Pou i Josep Forns acompanyats a l’acordió per Albert Forns.

L’acte ha acabat amb la interpretació de Cant de lluita de Roba Estesa, a càrrec del Cor Sound 8. Finalment, Els Segadors ha posat el punt i final a l’acte.

LA PREGUNTA

Qui guanyarà l’Eurocopa de futbol?

En aquesta enquesta han votat 302 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't