Valents presenta la junta directiva a Lliçà d’Amunt, on faran llista per les municipals

La seguretat, la millora de la via pública i l’impuls de l’activitat econòmica, principals objectius

Valents, el partit polític impulsat per Eva Parera, regidora a l’Ajuntament de Barcelona i que és hereu de la plataforma Barcelona pel canvi de Manuel Valls, ha presentat aquest dilluns a la tarda la nova junta local de Lliçà d’Amunt.

Està presidida per Antonio Plazas, que és veí de Ca l’Artigues, que està acompanyat per tres veïns més del poble tot i que aquesta mateixa setmana sumaran una nova incorporació. Asseguren que estaran presents a les properes eleccions municipals al poble i que es presentaran en solitari.

Plazas diu que volen demostrar “que hi ha una altra manera de governar” a Lliçà d’Amunt. Lamenten les “moltes oportunitats que el govern municipal [del PSC amb majoria absoluta] no sap aprofitar”. Ha apuntat que les seves prioritats seran la millora de la seguretat, amb l’increment de la dotació policial; la neteja i les millores a la via pública; i les accions per afavorir l’activitat de comerciants i empreses i contribuir a la màxima ocupació dels veïns.

És la primera experiència política de Plazas, que no havia estat a cap altre partit. Tampoc hi havien estat cap dels altres membres de la junta local.

Albert Guivernau, secretari general de Valents, ha recordat la voluntat del partit de créixer al territori i ha destacat la presència que estan aconseguint al Vallès Oriental on tenen presència en poblacions com la Roca, Granollers, Montornès, Mollet o Montmeló. “Ens prenem seriosament el municipalisme impulsant una nova manera de governar des dels ajuntaments i arribant a la Generalitat. Som una opció arrelada al territori”.

Guivernau ha reiterat que, a Lliçà d’Amunt, lluitaran com ho fan “a tots els municipis de Catalunya perquè hi hagi reactivació econòmica, seguretat i llibertat”.

LA PREGUNTA

Està a favor de l’eutanàsia?

En aquesta enquesta han votat 272 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't