Validat l’acord entre Junts i el PSC per fer govern a Lliçà de Vall

El govern estarà liderat els dos primers anys pels juntaires amb Ferran Ballestà i els dos darrers pels socialistes amb Xavi Castillejo

L’assemblea del PSC ha validat aquest dimecres l’acord de govern amb Junts per Lliçà de Vall. Junts ja havia donat el vist-i-plau al preacord que havien tancat a finals de la setmana passada. Les dues formacions compartiran l’alcaldia que serà els dos primers anys per a Ferran Ballestà, de Junts; i els dos darrers per a Xavi Castillejo, del PSC. Tots dos formaran un govern amb set regidors, quatre de Junts i tres del PSC, que els assegura la majoria absoluta al ple.

En un comunicat conjunt, Junts i el PSC asseguren que “configuren una majoria suficient que dona al govern municipal la solidesa necessària per desenvolupar els projectes estratègics i les decisions més importants que Lliçà de Vall necessita per consolidar el seu progrés, la seva cohesió social i la convivència ciutadana, millorar el benestar dels ciutadans i les ciutadanes, i impulsar la projecció del municipi”.

Els dos partits parlen d’un govern de coalició “basat en la confiança, la corresponsabilitat i les prioritats compartides”.

ERC fora del govern

Amb l’acord, ERC perd l’alcaldia i queda fora del govern del municipi, on ha estat els darrers vuit anys. Els republicans van ser la força més votada però van empatar a regidors amb Junts, que va ser la segona força.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 252 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't