Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Projecte per crear un espai amb prioritat pels vianants al voltant de l’església de Riells

La Diputació de Barcelona ha lliurat la proposta arquitectònica a l’Ajuntament de Bigues i Riells

La Diputació de Barcelona ha entregat a l’Ajuntament de Bigues i Riells el projecte de reforma de l’entorn de l‘església de Riells del Fai. Es tracta d’un espai d’uns 900 metres quadrats que, actualment, té una calçada per als vehicles i unes voreres molt estretes.

La proposta passa per crear un espai amb tot el paviment amb un únic nivell, on els vianants tinguin prioritat i on la circulació de vehicles estigui restringida, han informat fonts de la Diputació.

El projecte, l’execució del qual costaria uns 310.000 euros, també preveu posar en valor els elements del patrimoni que hi ha en aquest entorn: com la font catalogada o l’antic pou. A més, preveu refer les instal·lacions d’enllumenat i de recollida d’aigües de la pluja.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.