Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Quatre dècades darrere el taulell

Ferran Cirera va obrir el negoci al carrer Molí de la Sal com una tocineria l’any 1982. Als anys noranta, van començar a cuinar plats preparats

Amb 69 anys, el cuiner Ferran Cirera, propietari de la botiga de plats cuinats El Molí, al carrer Molí de la Sal, a Canovelles, ha decidit penjar el davantal definitivament. Està en converses –“molt avançades”– per traspassar el negoci i quan hagi tancat l’acord es jubilarà definitivament “per estar més amb la parella i amb el net, en Nil, de 3 anys” o dedicar-se a aficions com pintar, fer sortides o col·laborar amb El Xiprer, on fa de voluntari. Cirera treballa perquè l’establiment, que va…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Tirarà petards per sant Joan?

En aquesta enquesta han votat 1609 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.