Quatre dècades darrere el taulell

Ferran Cirera va obrir el negoci al carrer Molí de la Sal com una tocineria l’any 1982. Als anys noranta, van començar a cuinar plats preparats

El 9 Nou
19/04/2022
Canovelles

Amb 69 anys, el cuiner Ferran Cirera, propietari de la botiga de plats cuinats El Molí, al carrer Molí de la Sal, a Canovelles, ha decidit penjar el davantal definitivament. Està en converses –“molt avançades”– per traspassar el negoci i quan hagi tancat l’acord es jubilarà definitivament “per estar més amb la parella i amb el net, en Nil, de 3 anys” o dedicar-se a aficions com pintar, fer sortides o col·laborar amb El Xiprer, on fa de voluntari. Cirera treballa perquè l’establiment, que va…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 134 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't