Moltes persones han aprofitat que aquest diumenge era el primer vespre que es podia sopar en un restaurant després de diversos mesos per fer-ho. Al centre de Granollers, s’ha vist ambient a l’hora dels sopars amb els establiments que estaven oberts amb força taules plenes, sobretot als espais exteriors.
L’obertura dels restaurant decidia pel Procicat ha allargat l’activitat al centre de la ciutat que, durant els mesos de confinament nocturn a partir de les 10 de la nit, es reduïa de manera notable ja abans de les 9 de la nit.
“Molta gent pensava que es podia sortir a sopar a partir de dilluns. Tot i això, hem omplert totes les taules de la terrassa i també força de dins”, destaca Ernest Arimany, del restaurant Naguabo. “Sempre obrim els diumenges i hem aprofitat”. Ho seguiran fent a partir d’ara. “Esperem que vagi bé tot i que sembla que el temps no acompanyarà massa aquests primers dies”.

Aquest diumenge també s’ha estrenat el nou local del Viena, al centre de Granollers, on s’ha pogut sopar per primera vegada. L’afluència de gent també ha estat força nombrosa.