Un formatge 100% de Palou

Caseus ha començat la producció d’El Matiner, un formatge de llet de vaca crua fet a Palou i amb llet de Palou


30/01/2022
Granollers

Caseus Afinadors, una empresa creada fa 15 anys i dedicada a la comercialització a botigues i restaurants de formatge català de productors amb ramat propi, ha començat aquest mes de gener la producció del Matiner, un formatge fet per ells amb llet de les vaques d’Isidre Ventosa i elaborat a l’obrador que tenen a Palou, a pocs metres de la granja. Caseus ja tenia la idea de crear un formatge que es pogués etiquetar com a Producte de Palou l’any 2018, quan van traslladar-se a…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't