La cadena de restaurant de menjar ràpid Viena ha començat aquest dimecres el procés de reobertura esglaonada dels seus establiments. A la comarca, es reprèn aquest mateix dimecres el servei Auto -recollida del menjar des del cotxe- al Ramassar (Granollers-les Franqueses), i Mollet i preveu que el mateix servei es comenci a fer aquest dijous a l’establiment del polígon de Can Montcau, a Lliçà d’Amunt.
Són els establiments a la comarca que formen part del procés progressiu de reobertura que ha dissenyat la cadena. En total, es preveu que el 80% dels establiments que disposen de servei Auto estiguin reoberts ja aquesta setmana. Per a les properes setmanes es preveu la reobertura del 20% de restaurants amb servei Auto i començar a oferir també un servei de recollida a Barcelona i a d’altres ciutats.
L’empresa ha pres mesures per garantir la màxima seguretat en aquesta reobertura. Abans d’obrir, s’ha fet una desinfecció total de les diferents zones de treball i de client dels restaurants. També es reforça el protocol de neteja habitual, amb més freqüències i amb la introducció de nous productes viricides certificats. Les vaixelles es rentaran a altres temperatures i es continuarà treballant amb materials d’un sol ús.
La companyia també prendrà diàriament la temperatura a tot l’equip que s’incorpori a les instal·lacions. S’utilitzaran diferents elements de protecció individual durant tota la jornada i en funció de les diferents zones de treball, i s’ha reduït l’aforament dels espais comuns interns.
Quan, en fases posteriors, sigui possible l’obertura de les sales, Viena introduirà indicacions per mantenir les distàncies de seguretat, controls d’aforament i elements de protecció, com mampares de protecció a les zones de comanda i de lliurament i gel desinfectant a disposició dels clients. Pel què fa a les comandes de delivery ha establert un protocol de lliurament segur, així com una zona de recollida de comandes.
{{ comment.text }}