Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

L’Ajuntament de Vilanova ha fet millores a la zona de cal·listènia que hi ha al nou parc Fluvial del municipí. A petició d’un grup de joves, s’han instal·lat unes paral·leles baixes i una barra horitzontal de freestyle. D’aquesta manera, s’augmenta la varietat d’exercicis que es poden fer.

L’accés a la zona de cal·listènia és lliure i es fa a través del carrer 6 de desembre. Cal fer més d’1,40 metres d’alçada per poder-ne fer ús. Vilanova compta amb un altre instal·lació d’aquest tipus a l’institut.

El parc Fluvial de Vilanova està situat al costat del riu Mogent. Es va estrenar al maig i va permetre doblar la superfície de zona verda per habitant al municipi.

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Creu que s’hauria de reduir a 100 km/h la velocitat a l’autopista?

En aquesta enquesta han votat 1335 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.