La Fundació Viver de Bell-lloc va atendre un total de 327 persones beneficiàries al llarg de l’any passat, de les quals un centenar van assolir la inserció al món laboral en empreses ordinàries o bé en centres especials de treball. És una de les dades que conté la memòria d’activitats de la fundació que s’ha presentat aquest dimecres a les seves oficines de Llinars.
En el document, la fundació posa de relleu que la metodologia de treball al llarg de l’any passat ha estat “la planificació centrada en la persona, escoltant els seus interessos i potenciant les seves capacitats per acompanyar el seu projecte de vida individual i donar suport assegurant el seu protagonisme i participació activa”.
Pel que fa a les llars residència de la fundació, ha donat atenció a 59 persones i el servei d’acompanyament a la vida independent ha tingut 31 persones usuàries. Pel que fa al servei de lleure, hi ha hagut 37 participants en 47 activitats diferents i s’ha dut a terme el suport a vuit persones en lleure autònom.
Entre d’altres, la fundació presta serveis de jardineria i serveis ambientals, muntatge, manipulats i envasats, serveis de neteja per a oficines, naus industrials, comunitats de veïns o escoles, control d’accessos i estacionament o serveis de verificació i triatge.
La producció d’heura va ser la primera activitat que va donar oportunitats laborals a la Fundació. Cultiva i ven més de 20 espècies diferents d’heura per a projectes d’obra pública, empreses o particulars. I també produeix ous ecològics a l’empresa La Tavella que distribueix a l’hostaleria i botigues.
{{ comment.text }}