La millor botifarra catalana s’elabora a la carnisseria i cansaladeria La Perla, de la Garriga que dirigeix Yolanda Preseguer.
L’establiment ha guanyat la primera edició del Concurs Nacional de Botifarra Catalana, celebrat durant la Fira Origens d’Olot, el cap de setmana passat.
El certamen l’organitzen la Fundació Oficis de la Carn i la Confraria del Gras i el Magre i ha comptat amb 25 participants de tot Catalunya.
Yolanda Presseguer, que fa 28 anys que regenta La Perla, va presentar una botifarra catalana amb nou moscada, canyella, llorer i un marinat de licor de xerès sec.
El jurat també ha concedit mencions especials a les botifarres d’Antoni Vigo, de l’Antiga Casa Jaume, de Bellver de Cerdanya (Cerdanya); Josep Terradellas, de Can Cerilles, de Manlleu (Osona), i Enric Rosell, de Ca l’Estevet, de l’Ordal (Alt Penedès)
{{ comment.text }}