Edició Osona i Ripollès
Tria la teva edició predeterminada
Edició Vallès Oriental

Un dels millors pans d’Espanya es fa al forn 1904 de Granollers

El pa de pagès ecològic de 1904, guardonat amb l’Estrella de la Ruta Espanyola del Bon Pa

El pa de pagès de 1904 Forn de Pa Ecològic, al carrer Joan Prim, de Granollers, ha estat reconegut com un dels 100 millors pans d’Espanya. Les plataformes Panatics i Panes de Calidad han atorgat a l’establiment vallesà una Estrella de la Ruta Espanyola del Bon Pa. El guardó el va recollir el forner Ernest Casi, propietari del negoci, en una gala celebrada aquest dilluns a València. “Estem molt contents pel reconeixement obtingut. Però sobretot estem molt orgullosos de poder dir que un dels millors…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Cal intervenció pública per afavorir l’ús del català?

En aquesta enquesta han votat 563 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't