Caramells a la riera

Les gelades del ‘Filomena’, segons Jordi Rodoreda

Les baixes temperatures de la primera setmana del 2021 han vestit d’hivern el Montseny. En aquesta imatge del fotògraf JORDI RODOREDA es pot gaudir del fenomen dels caramells o candeles, els regalims glaçats o penjolls de glaç que es veuen a la branca en primer terme. Els caramells es formen quan l’aigua en estat líquid corre i entra en contacte amb temperatures inferiors a 0 graus i es torna a congelar, un procés que acostuma a passar durant la nit, quan hi ha més gelada. Rodoreda va captar aquesta instantània el dia de Reis, on hi havia hagut una resclosa de l’antiga presa de Sant Fe. Aigua avall és on es troba el segon pantà, que es va acabar de construir al 1935 i que va ser dissenyat per l’arquitecte Pere Domènech i Roura (1881-1962).

LA PREGUNTA

Aquest any participarà del sopar de Nadal d’empresa?

En aquesta enquesta han votat 208 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't