Dins la programació literària ‘Entre llibres’, la biblioteca Can Pedrals de Granollers estrena aquest any el club de lectura i cuina, ‘Reduccions’, que conduirà, en aquesta primera edició, el cuiner vallesà Pep Salsetes. El club pretén fer un viatge per la història de la cuina catalana a través d’una selecció de textos gastronòmics, literaris i històrics. La presentació del club es farà el dimarts 17 de gener amb una xerrada d’un altre cuiner vallesà, Fermí Puif, que parlarà sobre “Els anys d’or de la cuina catalana”.
El club s’estructura en tres blocs monogràfics: “Prehistòria: inici de la cuina i les tècniques bàsiques” (13 de febrer), “Època medieval: el moment en què neixen les nostres arrels culinàries” (13 de març), i “L’enriquiment de la cuina a través de l’arribada de nous productes d’Amèrica” (8 de maig). Totes les sessions es faran a les 6 de la tarda.
D’altra banda, la biblioteca Roca Umbert, amb la col·laboració de la Universitat Popular de Granollers, proposa també per a adults, el cicle de conferències temàtiques “El fil de la història”, dedicat a la Revolució Industrial, amb l’historiador Diego Valverde.
{{ comment.text }}