Veure vi per ajudar a la conservació dels quiròpters. Això és possible gràcies a la col•laboració entre el Museu de Ciències Naturals La Tela, de Granollers, i el celler Credo, de Sant Sadurní d’Anoia (l’Alt Penedès). Aquest celler ha creat el vi ratpenat i dedicarà el 60% dels beneficis aconseguits amb la seva venda a la conservació i reinserció dels ratpenats a les vinyes d’aquest celler de l’Alt Penedès amb la idea que els quiròpters ajudin al control de les plagues de forma natural.
El vi s’ha presentat aquest dijous en un acte al Museu La Tela. Es tracta d’una producte ecològic i biodinàmic fruit del treball de Credo, el projecte de vins tranquils de Recadero que no fan servir fertilitzants químics, pesticides o herbicides en el procés d’elaboració.
La Tela ja ha treballat amb la reintroducció dels ratpenats en altres espais agraris com el delta de l’Ebre on han servit per reduir l’ús dels productes químics que es feien servir per al control de les plagues que afectaven els arrossars.
{{ comment.text }}