El popular restaurant Ca la Sila tanca indefinidament per replantejar-se el model

El responsable de l’establiment de Granollers, Ramon Parellada, no assegura que torni a obrir

Ca la Sila, al carrer Anselm Clavé i al costat de la Fonda Europa, un dels restaurants més populars de Granollers, va tancar les portes la setmana passada de forma indefinida. El responsable de l’establiment, Ramon Parellada -de la família propietària de l’Europa- ha explicat que vol fer una pausa per replantejar-se un model que, en el seu moment, va ser molt trencador, però que ja no funciona igual.

Tot i que la intenció és reobrir l’establiment més endavant, Parellada no ho assegura al 100%. “Estem repensant el concepte reactualitzant-lo. Ens hem agafat un temps de reflexió i encara no podem avançar res”, explica Parellada.

El restaurador considera que Ca la Sila havia complert un cicle des que es fa inaugurar, ara fa 21 anys. el motiu és l’encariment de l’element principal de l’oferta gastronòmica del local: el peix. Parellada havia obert Ca la Sila amb la idea d’oferir un restaurant per menjar peix a preus populars. Ajudava a aquest concepte, més informal i casolà, l’estètica del local, en aquell moment molt innovadora: elements quotidians, gairebé de reciclatge.

“En aquest 29 anys, els preus del peix s’han posat pels núvols”, explica Parellada. En aquesta situació, Ca la Sila va anar incorporant a la carta altres ingredients més habituals. “Ens quedava l’opció de peix car. Això ja no és un preu popular i hi ha altres restaurants que ja ho fan”, diu el restaurador.

LA PREGUNTA

Creu que tirarà endavant la jornada laboral de 37,5 hores?

En aquesta enquesta han votat 136 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't