Dimecres va obrir el restaurant que porta el seu nom al carrer Balmes de Barcelona, tocant a Diagonal, que ha engegat al costat del seu amic íntim i ex cap de sala del Drolma, Alfred Romagosa. “Obrim el nou restaurant amb l’objectiu de fer una cuina llaminera, basada en la cuina catalana moderna i fent una petita excursió cap a la cuina italiana i la francesa”, explica el conegut restaurador granollerí.
En aquest nou projecte han tingut molt en compte l’aspecte econòmic, amb preus que giren al voltant dels 35 i els 45 euros a base d’una carta amb una vintena de plats i un carro de vins en copes. A més, s’oferiran dues cartes a preu tancat que canviaran cada setmana, una al migdia de 35 euros (dos plats i les postres) i una altra al vespre de 45 euros (tres plats i les postres). Els menús inclouen la beguda, el cafè i l’IVA. “Creiem que és una proposta molt atractiva, basada en la bona cuina a l’abast de molta gent”, comenta.
L’oferta gastronòmica, però, sempre inclourà dos o tres plats de cuina occidental o algun dels plats tradicionals del Drolma perquè “qui vulgui fer una gran festa ho pugui fer”. En qualsevol cas, els dos socis han volgut crear “un restaurant per als nous temps. Sense deixar de fer bona cuina no volem que sigui un lloc excloent per raó de preu”. Això no significa que deixin de treballar amb productes de preus més elevats. “Ho continuarem fent però d’una altra manera. Si abans fèiem espardenyes amb cansalada, ara farem cansalada amb espardenyes”, exemplifica Puig.
La carta també inclourà altres plats com el caneló d’alvocat amb cranc reial, cabrit enfangat a la cullera, parmentier de llamàntol o bullabessa de peix de roca.
{{ comment.text }}