Edició Osona i Ripollès
Tria la teva edició predeterminada
Edició Vallès Oriental

Granollers, capital del bacallà

Fina Comas presenta el seu llibre sobre la cuina del bacallà acompanyada del mestre bacallaner Joan Portet

“El bacallà és història i ens permet explicar moltes coses”, va dir Fina Comas, autora d’El llibre del bacallà, publicat per Edicions Sidilla, que es va presentar dimarts al vespre a la Sala de cultura Sant Francesc, a Granollers. Comas va estar acompanyada per Joan Portet, mestre bacallaner i cònsol Mustussaf de la Confraria del Bacallà en un acte que va aplegar una cinquantena de persones, entre les quals Astrid Helgadóttir, cònsol d’Islàndia a Barcelona o l’alcalde Josep Mayoral. Comas va explicar que el llibre…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

A la vista que el PIB a Espanya el 2022 va créixer el 5,5% creu que l’economia remuntarà?

En aquesta enquesta han votat 187 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't