Granollers, capital del bacallà

Fina Comas presenta el seu llibre sobre la cuina del bacallà acompanyada del mestre bacallaner Joan Portet


07/03/2022
Granollers

“El bacallà és història i ens permet explicar moltes coses”, va dir Fina Comas, autora d’El llibre del bacallà, publicat per Edicions Sidilla, que es va presentar dimarts al vespre a la Sala de cultura Sant Francesc, a Granollers. Comas va estar acompanyada per Joan Portet, mestre bacallaner i cònsol Mustussaf de la Confraria del Bacallà en un acte que va aplegar una cinquantena de persones, entre les quals Astrid Helgadóttir, cònsol d’Islàndia a Barcelona o l’alcalde Josep Mayoral. Comas va explicar que el llibre…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't