El cinema Ocine del Ramassar de Granollers estrena aquest divendres un nou equipament tecnològic i visual únic a l’Estat espanyol per oferir “l’experiència immersiva definitiva”. Es tracta del sistema Ice Theaters, que a França ja funciona en 43 cinemes, a l’Aràbia Saudita en 2 i a Estats Units en 1.
Aquesta instal·lació proporciona una experiència totalment nova a partir d’uns panells Led Ice Immersive, una il·luminació motoritzada addicional, el so Dolby Atmos, el projector Làser 4K i unes butaques VIP reclinables.
Dijous al vespre se’n va fer la presentació, i els espectadors de l’Ocine podran viure l’experiència a partir d’aquest mateix divendres amb la pel·lícula ‘Animales fantásticos: Los secretos de Dumbledore’. El preu de l’entrada és de 5 euros més respecte del preu de tarifa.
Per poder oferir aquest servei, la sala granollerina ha estat equipada i s’ha remodelat totalment, inclosos so, imatge, butaques o els accessos a l’entrada. S’han instal·lat uns panells laterals immersius per donar una major sensació de velocitat i direcció a un moviment, fer més gran un paisatge o reforçar, per exemple, el vermell d’una explosió d’una manera suau i elegant. Els panells LED simulen una visió perifèrica de l’ull humà, que permet que l’audiència es concentri en la gran pantalla i tingui un camp de visió més obert.
Per la seva banda, el projector digital 4K té una tecnologia làser que produeix una qualitat d’imatge d’avantguarda i un nivell de contrast espectacular. La claredat i la brillantor d’aquest sistema revolucionari ofereix una imatge nítida i una gran comoditat visual.
A això s’hi afegeix una experiència sonora definitiva amb la més avançada tecnologia del so Dolby Atmos. Gràcies a aquesta tecnologia, l’espectador sentirà cada so en detall i fins a 128 objectes sonors de forma simultània.
En aquesta experiència immersiva també hi tenen un paper important els seients reclinables VIP i la graderia en corba. Els seients són molt amples, amb connector UBS, i amb un gran espai entre fileres que permet estar més còmode i estirar les cames.
Per a Jordi Agustí, conseller delegat d’Ocine, oferir “l’excel·lència a l’espectador” continua sent el motor de la companyia. “Per això ens sentim orgullosos d’incorporar per primera vegada en una sala de cinema del nostres país una tecnologia que permet integrar-te en la imatge, gràcies a fomentar la visió perifèrica”, explica. A més, assegura que aquest nou projecte s’alinea perfectament amb l’esforç que fan des de fa temps per facilitar als clients una experiència prèmium mitjançant la revisió constant del so, l’espai, les butaques. “I ara també la dimensió de la imatge que permet sublimar el visionat de qualsevol pel·lícula.”
Joan Agustí té clar de fer aquesta estrena a Granollers, on van obrir el 1992. “És just portar experiències i millores tecnològiques que facin que el fet d’anar al cine sigui millor. És un pas endavant”, va dir. Segons Agustí, hi ha indicis molt positius. “Hi ha molt interès, i la prevenda per veure la pel·lícula en aquesta sala és molt més alta que en les altres”,
{{ comment.text }}