Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Totes les cavalcades dels Reis d’Orient al Vallès Oriental

Els horaris i recorreguts de la visita que els Reis d’Oriental faran aquest diumenge al Vallès Oriental

AIGUAFREDA Els Reis d’Orient arribaran a l’estació a 2/4 de 7 de la tarda. A les 7 passaran per l’ajuntament de Sant Martí i enfilaran cap a l’ajuntament d’Aiguafreda, on està previst que arribin a les 8 del vespre. Com és tradicional, Ses Majestats seran rebuts amb cants i atxes de barballó. Durant la cavalcada se servirà xocolata calenta en el seu pas per Sant Martí, i brou a l’ajuntament d’Aiguafreda.

L’AMETLLA La sortida de la cavalcada serà a les 6 de la tarda des de l’aparcament de la residència d’avis Millet Park i, després, la comitiva avançarà fins la plaça de l’Ajuntament passant pels carrers Major, Torregassa, Pompeu Fabra, Antic Camí de Caldes i el Passeig
BIGUES I RIELLS Els reis arribaran a la plaça Viaplana de Riells a les 6 de la tarda. Tot seguit, entrega de cartes a la plaça de Riells. A 2/4 de 7 de la tarda arribaran a Bigues

Els Reis a Caldes en la visita de l’any 2019

CALDES DE MONTBUI La cavalcada començarà a les 6 de la tarda i el recorregut anirà des de la zona del Tint fins la plaça de la Font del Lleó, on els reis arribaran caminant després de baixar de les seves carrosses.

CAMPINS A 2/4 de 5 de la tarda hi haurà un contacontes als Horts del Rector. A 2/4 de 6 de la tarda una xocolatada a la plaça de la Vila. Des d’aquí els infants aniran a buscar els reis, que faran un recorregut fins a l’Ajuntament. Ses majestats donaran regals a tots els nens empadronats al poble.

CANOVELLES A les 6 de la tarda es farà la rebuda de Ses Majestats a l’ajuntament i les autoritats els lliuraran les claus de les cases del poble. Tot seguit, començarà la cavalcada per l’avinguda de Canovelles, carrer de la Verge del Pilar, Diagonal, Indústria, Molí de la Sal, Riera, Sèquia, Indústria i plaça de la Joventut. A 2/4 de 8 del vespre, a la plaça de la Joventut, els infants podran pujar a dalt de l’escenari per saludar els Reis d’Orient i lliurar-los la carta.

CÀNOVES I SAMALÚS La cavalcada comença a 2/4 de 6 de la tarda. Se servirà xocolata desfeta per esperar els Reis a la plaça Sant Andreu, de Cànoves, i es recolliran les cartes. A les 6 de la tarda hi haurà xocolata desfeta a la plaça Sant Muç de Cànoves. Els reis arribaran a les 7 de la tarda, aproximadament, i faran la tradicional ofrena al Nen Jesús a l’església de Sant Muç. Tot seguit recolliran les cartes a la mateixa plaça de Sant Muç. Hi col·laboren els alumnes de sisè de l’escola l’Estelada.

CARDEDEU Els Reis arribaran en tren a les 16.49 de la tarda i iniciaran el recorregut a les 5 de la tarda des de la mateixa estació. Passaran per l’avinguda Rei en Jaume, la carretera de Dosrius, el carrer Mogent i faran una parada a la plaça de Sant Jaume per menjar coca i xocolata desfeta. Continuaran pel carrer Mataró, Lluís Millet, carretera de Dosrius, plaça de Ramon Macip, carrer Girona i faran una segona parada a la plaça Joan Amat. El recorregut continuarà pel carrer de la Mare de Déu del Pilar i es farà la tercera parada a la plaça de Joan Alsina per continuar després, de nou pel carrer de la Mare de Déu del Pilar, Doctor Klein, la plaça de l’Església, Anselm Clavé, el carrer de Baix i la plaça de Sant Joan, on es preveu que arribin cap a 2/4 de 8 del vespre. Un cop a la plaça, es farà la cerimònia de lliurament de les claus i es llegirà un manifest del Consell d’Infants. Els Reis també faran uns parlaments i rebran els infants que els vulguin donar les cartes. Televisió de Cardedeu transmetrà en directe tota la cavalcada, amb plató a la plaça de Sant Joan i corresponsals a cada parada.

FIGARÓLa cavalcada començarà a les 6 de la tarda a l’escola bressol El Fanalet i acabarà a la plaça Anna Bosch, on tothom que ho desitgi podrà lliurar la seva carta als Reis d’Orient. Després de la cavalcada hi haurà xocolata desfeta i coca per a tothom.

FOGARS DE MONTCLÚS Els Reis d’Orient faran una primera parada a la plaça de la Costa del Montseny a 2/4 de 7 de la tarda i tot seguit baixaran fins a Mosqueroles a les 7.

LES FRANQUESES DEL VALLÈS Hi haurà cavalcades a Corró d’Avall, Bellavista i Llerona. A Corrò d’Avall, de 12 del matí a 4 de la tarda es farà un taller fanalets a la plaça de l’Ajuntament. Després se servirà xocolata desfeta i actuarà un grup d’animació. Els Reis arribaran amb helicòpter a la plaça Joan Sanpera a les 17.20. i la cavalcada començarà a les 18.35. Es preveu fer la recepció i el lliurament de cartes a la plaça de l’Espolsada cap a 2/4 de 8 del vespre. Col·laboren l’AMPA de l’escola Camins, l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall, l’Associació Esportiva Handbol les Franqueses, l’Associació Growing, el centre municipal de joves, el Centre de Modelisme, Clàssic Car les Franqueses, el Grup de Diables Els Encendraires i el Club de Bàsquet les Franqueses. A Llerona es farà un taller de fanalets a les 5 de la tarda al Casal. A les 18.25 els Reis recorreran el carrer Catalunya i seguidament aniran cap a la plaça de Santa Margarida. A 2/4 de 7, se sortirà del Casal de Llerona amb els fanalets a ritme de batucada i les famílies aniran a rebre els Reis a la plaça de Santa Margarida. Després es retornarà caminant cap al Casal de Llerona. A 2/4 de 8 es preveu la recepció i el lliurament de les cartes als Reis. A Bellavista, l’arribada dels Reis també serà amb helicòpter a les 5 de la tarda al parc del Mirador. A 2/4 de 6 començarà el recorregut fins arribar al Centre Cultural. A les 7 hi haurà la recepció i el lliurament de cartes, i a 2/4 de 8 es farà una xocolatada. A Corró d’Amunt no hi haurà cavalcada, però l’Associació de Veïns de Sant Mamet organitza, dissabte a les 5 de la tarda, un taller de fanalets a les Antigues Escoles. I a les 7 de la tarda es farà una recepció dels patges reials.

El recorregut dels Reis per la Garriga / Julian Vázquez

LA GARRIGA La cavalcada de diumenge –en la foografia una imatge de la de l’any passat– tindrà un centenar de participants i es repartiran 500 quilos de caramels. Arrencarà a 2/4 de 6 de la tarda davant del Teatre El Patronat. Enfilarà el Passeig cap al carrer Rosselló i seguirà pels carrers Banys, Samalús, Cardedeu fins a la font de Santa Digna. Retornarà pel carrer Calàbria fins a la plaça de l’Església on els Reis faran un parlament i l’alcaldessa Dolors Castellà els lliurarà les claus de les cases del poble. La cavalcada s’adhereix a la campanya “Baltasar de veritat”.

El patge Gregori també és protagonista de la cavalcada / Toni Torrillas

GRANOLLERS. La cavalcada, on els Reis estrenaran vestits, començarà al carrer Lluís Companys, al costat de Roca Umbert on tenen instal·lat el campament.

GUALBA Els reis arribaran a Gualba de Baix a les 6 de la tarda i recorreran el Camí Ral fins al Casal. Cap a les 7 de la tarda pujaran a Gualba de Dalt des del passeig Montseny fins a la plaça Joan Ragué.

LA LLAGOSTA A partir de les 6 de la tarda, els Reis d’Orient faran un recorregut pels carrer del municipi fins a arribar a la plaça Antoni Baqué. A partir de 2/4 de 8 els reis rebran tots els infants que els vulguin saludar i lliurar-los les cartes. El Patge Xumeta recollirà els xumets dels infants que els hi vulguin donar.

LLIÇÀ D’AMUNT Els Reis Mags arribaran al Centre Cívic de Palaudàries a les 4 de la tarda. A les 6 de la tarda començarà la cavalcada des de la biblioteca ca L’Oliveres i farà un recorregut amb punts de trobada a la plaça Catalunya i al carrer de l’Aliança. A 1/4 de 8 de la tarda arribaran a l’Ajuntament, on l’alcalde els lliurarà la clau, l’estel i el cor de Lliçà d’Amunt.

LLIÇA DE VALL El reis sortiran a les 6 de la tarda de l’escola Els Vinyals. La cavalcada passarà pel passeig de l’Església, girarà a l’altura del carrer Ebre, seguirà pels carrers Montsià i Garrotxa fins a la plaça de la Vila, on els reis seran rebuts i homenatjats al balcó de l’ajuntament per les autoritats i els representants dels infants. A més dels tres reis, també hi participaran les carrosses de l’Estrella d’Orient, ASR Clàssics, El Tractor de l’AMPA les Llisses, el grup de l’esplai GEP, la hípica de Lliçà de Vall.

LLINARS A les 6 de la tarda els reis sortiran al balcó de l’Ajuntament per saludar els veïns. Tot seguit començarà la cavalcada des de la plaça de la Vila pels carrers del poble. Entre les 11 del matí i 2/4 d’1 del migdia es podran visitar les carrosses que estaran aparcades al Teatre Auditori.

MARTORELLES A les 5 de la tarda es farà la rebuda institucional de ses majestats i la patgessa Murtra a l’Ajuntament. A 2/4 de 6 de la tarda començarà la cavalcada a la plaça de l’Ajuntament que arribarà fins a Carrencà. A les 7 de la tarda es farà el lliurament de cartes i a partir de 2/4 de 8 del vespre hi haurà xocolata desfeta per a tothom.

MOLLET Els Reis Mags arribaran a l’estació de Mollet-Sant Fost amb el tren de les 18.08. Ses majestats pujaran a les carrosses i començaran la cavalcada. El recorregut serà el mateix que els darrers anys: carrer de Berenguer III, plaça de Catalunya, avinguda de la Llibertat, plaça Major (cap a 2/4 de 8), avinguda de Burgos, avinguda de Jaume I i avinguda d’Antoni Gaudí. A la Cavalcada hi haurà les carrosses de l’Estrella, del Patge Xumet, del Carter Reial, dels tres Reis, el camió Carboner i els camions dels bombers i les ambulàncies. Estaran acompanyades pels tambors del Centre Aragonès, del Centre Cultural Andalús i l’Associació Musical Pau Casals. L’alcalde farà el lliurament de les claus a la plaça Major. Actuarà una coral formada per un centenar d’alumnes de tercer i quart de Primària de l’Escola Sant Gervasi.

MONTMELÓ A les 6 de la tarda els Reis d’Orient arribaran a la plaça de l’Estació. Faran un recorregut pels carrers Lluís Companys, diputació Timbaler del Bruc, Vic, Pompeu Fabra i plaça de la Vila. Per poder donar en mà la carta els reis, a partir de les 4 de la tarda es podrà anar a recollir el torn a la plaça de la Vila.

MONTORNÈS A 2/4 de 6 de la tarda, al Centre Infantil la Peixera, començarà la cavalcada de reis. A 2/4 de 7 de la tarda s’obrirà la Carpa Polivalent El Sorralet, on l’Associació La Remençada servirà xocolatada desfeta mentre s’espera que arriben els reis cap a les 7 de la tarda. Un cop hagin arribat Ses Majestats, l’alcalde farà un discurs de benvinguda i els infants podran entregar les cartes al Reis.

MONTSENY La rebuda dels Reis Mags es farà a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça de la Vila. Aquí, Ses Majestats s’adreçaran als infants i es farà el llançament de caramels des del balcó de l’ajuntament. Després, els més petits podran entregar les seves cartes. Hi haurà música i xocolata desfeta per a la canalla.

PARETS Els reis arribaran a les 6 de la tarda a la plaça Mercer, on es farà una recepció oficial i la recollida de cartes. A les 7 de la tarda, arribaran a la plaça de la Vila i també es farà una recepció i recollida de cartes. Per estalviar-se cues els infants poden enviar la seva carta al correu reismagsdeparets@gmail.com.

LA ROCA A Santa Agnès de Malanyanes la cavalcada començarà a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Fontanelles i arribarà fins a la plaça de l’Església. A la Torreta a partir de les 4 de la tarda hi haurà un taller de fanalets a l’església de Santa Maria del Jaire. A les 6 de la tarda els Reis Mags arribaran a l’església i a 2/4 de la tarda començarà la cavalcada. A la Roca entre les 10 del matí i la 1 del migdia es farà un taller de fanalets a la Placeta. A 1/4 de 7 de la tarda començarà la cavalcada.

SANT ANTONI DE VILAMAJOR A partir de 2/4 de 7 de la tarda els reis faran un recorregut per l’avinguda Alfons I, Catalunya, carrers Ebre, Llobregat, Alfou, plaça del Montseny, plaça de la Vila, carrer Enric Granados, Jaume Balmes, avinguda Alfons I i Anselm Clavé. Al finalitzar la cavalcada s’entregaran les cartes a Ses majestasts al Patronat.

SANT CELONI Els alumnes del Col·legi Cor de Maria seran els encarregats de rebre Ses Majestats quan arribin a Sant Celoni. Serà a la plaça de la Vila, un cop els Reis d’Orient hagin fet un recorregut pels carrers i places del municipi. L’arribada de la comitiva reial es produirà a les 6 de la tarda a l’avinguda de la Pau, cantonada amb el carrer Pintor Bernat Martorell. Serà el punt d’inici d’una cavalcada que recorrerà part de la mateixa avinguda de la Pau abans de passar pels carrers Doctor Trueta i Major. Després de fer una aturada a la plaça de l’Església per realitzar una adoració al Nen Jesús, els Reis reprendran el seu recorregut pel carrer Major fins a la plaça de la Vila, on seran rebuts a 2/4 de 8 del vespre pels alumnes del Col·legi Cor de Maria. A partir d’aleshores, els infants podran lliurar les seves cartes fins a 2/4 de 9 del vespre. A la Batllòria, Ses Majestats entraran a 2/4 de 7 de la tarda pel pont de la Tordera i recorreran part del poble abans d’arribar a la plaça de l’Església a 2/4 de 8 del vespre. Arribat aquest punt, els Reis visitaran a domicili els infants de totes aquelles famílies que prèviament ho hagin sol·licitat i els obsequiaran amb caramels i regals diversos.

SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA Els Reis arribaran a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Major, on seran rebuts pels nens i nenes del poble.

SANT FELIU DE CODINES Per esperar els Reis a partir de les 6 de la tarda hi haurà xocolatada a la rotonda. A 2/4 de 7 de la tarda els reis d’Orient arribaran a la rotonda i faran una cavalcada fins a la plaça Josep Umbert. Ona Codinenca faran la retransmissió en directe.

SANT FOST DE CAMPSENTELLES La cavalcada sortirà des de la plaça Esbert a 2/4 de 6 de la tarda. Passarà pels carrers Sant Antoni, Sant Eduard, plaça del Pi, carrer Roser, Riera Sunyer, avinguda Emili Monturiol, avinguda Catalunya (Can Coromines), Sant Jeroni, carretera B500 i plaça de la Vila. Cap a les 7 de la tarda rebran les cartes dels nens i nenes.

SANT PERE DE VILAMAJOR La cavalcada de Sant Pere farà aturades als diversos barris del municipi: a les 6 de la tarda passaran per Vallserena; a les 18.25 arribaran a Can Ram, on passaran pel Local Social del barri uns deu minuts després, i a les 18.50 seran a la plaça de l’Hostal de Can Vila. Cap a 1/4 de 8 del vespre s’espera l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar al centre del poble en un recorregut pel carrer Sant Bernat, la BP-5109, la plaça Comtes de Barcelona i la plaça Montseny. Cap a 3/4 de 8 del vespre arribaran a l’ajuntament, on seran rebuts al balcó. El campament reial, on els infants podran lliurar les cartes, quedarà instal·lat just després a La Fàbrica. Hi haurà xocolatada i coca.

SANTA EULÀLIA DE RONÇANA L’arribada dels Reis està prevista a les 6 de la tarda a la plaça Onze de Setembre. Abans, però, el grup local Ron&Papas animarà l’espera. Ses Majestats faran un recorregut pel carrer Verge de la Salut per girar a la dreta cap al carrer Barcelona fins a l’altura de La Sala. Giraran pel carrer Josep Tarradellas i tornaran a girar pel carrer Francesc Macià fins al camí del Gual, des d’on entraran a l’aparcament de La Fàbrica, punt final del recorregut. Aquí, l’alcalde Francesc Bonet els donarà la clau que obre les portes de totes les cases del poble i els infants podran lliurar les seves cartes als Reis. Tothom qui ho vulgui podrà deixar un missatge a l’arbre dels desitjos. Ronçana Comerç Actiu oferirà una xocolatada popular. També hi haurà música.

SANTA MARIA DE MARTORELLES A les 5 de la tarda, abans de l’arribada dels Reis Mags, hi haurà xocolatada i animació infantil a la plaça Joan Matons. D’aquí, sortirà un recorregut que passarà per les places de l’Església i Mossèn Josep Paituví, davant de l’ajuntament, on arribaran cap a les 6 de la tarda. Aquí seran rebuts per l’alcalde, que els donarà la clau màgica que obre les portes de totes les cases del poble. Els Reis rebran els infants, que els podran entregar les seves cartes. També hi haurà una botifarrada i animació.

Els Reis a Palautordera / Aitana Such

SANTA MARIA DE PALAUTORDERA A les 6 de la tarda els Reis arribaran a Palautordera amb les tradicionals carrosses i faran un recorregut pels carrers del poble. A les 18.40 hi haurà un espectacle de música i llums a la façana de l’Ajuntament. A les 7 la cavalcada passarà pels barris del Pont Trencat, Pont Romà i Moixerigues.

TAGAMANENT Els Reis faran la seva aparició al parc del Beat Miró a 2/4 de 7 de la tarda. Damunt de la carrossa i amb música faran una volta per carrers del barri de la Pedralba i, després, es dirigiran cap a Santa Eugènia del Congost passant per la plaça 1 d’Octubre i el Camí Antic de Vic. Creuaran el pont sobre el riu Congost, que s’il·luminarà amb torxes. Després, faran mitja volta per anar cap a l’ajuntament on se’ls espera cap a 1/4 de 8 del vespre. Hi haurà xocolatada, brou i músiques tradicionals per rebre’ls.

VALLGORGUINA Al matí, entre les 11 i la 1 del migdia, es farà un taller de fanalets al Caliu. La cavalcada arrencarà a les 6 de la tarda en un recorregut que acabarà davant de l’ajuntament. L’accés a la plaça es farà per la pujada del costat de l’Església. Per seguretat, els Reis han decidit que només es llançaran caramels des de la darrera carrossa de la comitiva reial.

VALLROMANES A les 5 de la tarda, hi haurà el pessebre infantil a la plaça Mas Morera. Mitja hora després, hi arribaran els Reis i els infants els podran lliurar ja les seves cartes i se’ls farà una foto de record. A partir de 2/4 de 7 de la tarda, arrenca la cavalcada que passarà per la Rambla, la plaça de l’Església, l’avinguda de Vilassar de Dalt, el carrer Llevant, el carrer del Migdia i el carrer del Casal. A 2/4 de 8 del vespre, la recepció reial es farà al Casal.

VILALBA SASSERRA Els Reis Mags arribaran pel bosc baixant pel camí de Can Gol, pararan a la Residència Geriàtrica per visitar a la gent gran i passaran pels carrers de la Creu, carretera Vella, Girona, carretera Vella i arribaran a la plaça de la Vila, on recolliran les cartes dels nens i nenes.

VILANOVA Una xocolatada a partir de les 5 de la tarda al Centre Cultural servirà per preparar la rebuda dels Reis Mags que l’Ajuntament convida que tothom faci portant un barret. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a les 6 de la tarda quan arrencarà la cavalcada.

També al Moianès

Al Moianès, també es fan cavalcades a Castellcir, Castellterçol i Sant Quirze però no a Granera.

CASTELLCIR Castellcir farà la rebuda dels Reis Mags a les 7 de la tarda davant de l’escola. Començarà, aquí, un recorregut pel carrer Major fins al casal del poble aturant-se a l’ajuntament. Al Casal, els infants rebran un primer regal de Ses Majestats.

CASTELLTERÇOL De 5 fins a 3/4 de 6 de la tarda, al mirador de Salavert hi haurà xocolatada i coca. A 3/4 de 6 de la tarda, a Cal Recader, es trobaran els infants que acompanyen als Reis i els Grallers. A les 6 de la tarda començarà la cavalcada pels carrers del poble. Està previst que duri un parell d’hores. Finalment s’entregaran regals per a tots els infants al pavelló.

SANT QUIRZE SAFAJA Els Reis d’Orient arribaran al Mirador de la Campana a 1/4 de 7 de la tarda. Els veïns els acompanyaran caminant fins a l’església, on es farà una ofrena i es cantaran nadales. També se’ls entregarà la clau màgica del poble. Després, els reis pujaran a la carrossa i aniran fins al Centre Cívic del Parc de l’Aigua, on es repartiran els regals que Ses Majestats porten per als nens i nenes del municipi. Hi haurà xocolata desfeta i melindros.

LA PREGUNTA

Està a favor del confinament on hi hagi rebrots de la Covid-19?

En aquesta enquesta han votat 130 persones.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.