Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

On puc veure els Reis Mags?

Recorreguts i horaris de les cavalcades arreu del Vallès Oriental

Aiguafreda

Els Reis d’Orient arribaran a l’estació a 2/4 de 7 de la tarda. A les 7 passaran per l’ajuntament de Sant Martí i enfilaran cap a l’ajuntament d’Aiguafreda, on està previst que arribin a les 8 del vespre. Els que ho vulguin podran rebre Ses Majestats amb cants i atxes de barballó –unes torxes fetes amb herbes aromàtiques–, com ja és tradició al poble. Durant la cavalcada es servirà xocolata calenta en el seu pas per Sant Martí, i brou a l’ajuntament d’Aiguafreda.

L’Ametlla del Vallès

La cavalcada començarà a les 6 de la tarda a l’aparcament de la residència d’avis Millet Park i transcorrerà pels carrers Major, Torregrassa, Pompeu Fabra, l’antic Camí de Caldes i el Passeig, fins a arribar a l’ajuntament. Al consistori, l’alcalde rebrà Ses Majestats i els entregarà les claus de totes les cases del poble. Tot seguit, els infants podran lliurar-los les cartes i l’Associació Cultural Dones de l’Ametlla servirà xocolata calenta.

Bigues i Riells 

Els mags d’Orient iniciaran els seu recorregut a 2/4 de 7 de la tarda a la rotonda del Pavelló d’esports. El recorregut seguirà per l’avinguda Prat de la Riba, passarà per la rotonda de Can Presseguer, pel camí del Pedregar i la plaça de Miquel Bosch. En finalitzar, els Reis s’instal·laran al Centre Cívic El Rieral a rebre les cartes. A Riells del Fai, Ses Majestats arribaran a la plaça Viaplana a les 6. Tot seguit, es farà l’entrega de cartes a la plaça de Riells.

Caldes de Montbui

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Caldes a 2/4 de 7 de la tarda. Iniciaran la seva ruta per la zona del Tint i recorreran el centre urbà fins a la plaça de la Font de Lleó, on faran la tradicional rebuda a l’ajuntament i recolliran les cartes dels calderins i calderines.

Campins

La jornada començarà a 2/4 de 5 de la tarda amb un Contacontes al solar dels Horts del Rector i a 2/4 de 6 s’organitzarà una xocolatada popular a la plaça de la Vila. Finalment, els Reis arribaran a 2/4 de 7 de la tarda a la zona del Descàrrec i fins a la plaça de la Vila.

Canovelles

Els Reis sortiran a les 6 de la tarda de la plaça de l’Ajuntament i seguiran el seu recorregut per l’avinguda Canovelles, els carrers Verge del Pilar, Diagonal, Indústria, Molí i Sèquia. Abans d’acabar tornaran a passar per Indústria i, sobre les 8 del vespre, arribaran a la plaça Joventut. La recepció als Reis anirà a càrrec dels alumnes de l’Escola Joan Miró.

Cànoves i Samalús

El recorregut dels Reis començarà a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça de Sant Andreu de Samalús, on hi haurà una xocolatada i Ses Majestats recolliran els cartes dels infants. A les 6, la cavalcada es traslladarà a Cànoves. Primer amb una xocolatada a la plaça de Sant Muç. S’espera que els Reis hi arribin pels volts de les 7 de la tarda i hi facin la tradicional ofrena al Nen Jesús. Per acabar, recolliran les cartes dels nens i nenes del poble. Si algun infant està malalt, els Reis el podran visitar a casa.

Cardedeu

Els Reis d’Orient arribaran en tren a 3/4 de 5 de la tarda i els rebrà la música en directe del grup Moby Dixie, que els acompanyarà també durant el tram final de al cavalcada. Ses Majestats iniciaran el recorregut a les 5 de la tarda i arribaran a 1/4 de 7 a la plaça de Sant Joan. Al llarg del trajecte, faran quatre parades. A les places de Sant Jaume, Joan Amat, Joan Alsina i Sant Joan un patge reial servirà coca i xocolata calenta als assistents. En acabar la cavalcada, l’Escola de Dansa Vanessa Fernández oferirà un espectacle a la plaça de Sant Joan. A continuació, l’Ajuntament entregarà la clau de Cardedeu als Reis i el Consell d’Infants llegirà un manifest.

 

Figaró

La cavalcada començarà a les 6 de la tarda a l’Escola Bressol El Fanalet i culminarà a la plaça Anna Bosch amb la tradicional entrega de cartes als Reis. En hi haurà xocolata desfeta i coca per a tothom.

Fogars de Montclús

Els tres Reis d’Orient sortiran de la Casa Franca de Mosqueroles i arribaran a les 7 de la tarda al Local Mariona, on els estaran esperant els infants del municipi. Una vegada allà, els nens i nenes els podran entregar les seves cartes.

Les Franqueses del Vallès

Bellavista El punt inicial des la cavalcada serà al parc del Mirador. Els Reis hi aterraran amb helicòpter a les 5 de la tarda i 2/4 de 6 iniciaran un recorregut pels carrers de Bellavista fins al Centre Cultural. La cavalcada culminarà amb una xocolatada i el lliurament de cartes als Reis. L’esdeveniment està organitzat per l’Associació de Veïns de Bellavista.

Corró d’Avall Un taller de fanalets –a les 12– i una xocolatada amb animació infantil –a 1/4 de 5– animaran la jornada abans de l’arribada dels Reis. Ses Majestats apareixeran en helicòpter a la plaça Joan Sanpera quan passin vint minuts de les 5 de la tarda. La cavalcada s’iniciarà a 2/4 i cinc minuts de la tarda i s’acabarà a falta de 5 minuts per 2/4 de 8 a la plaça de l’Espolsada.

Llerona A les 5 de la tarda, abans de l’arribada dels Reis d’Orient, es celebrarà un taller de fanalets a les Antigues Escoles. A 2/4 de 7 els Reis començaran el seguici des de les Antigues Escoles, acompanyats per la llum dels fanalets i una batucada, fins a la rotonda de Can Roig. Després, el seguici tornarà a les Antigues Escoles on, a 2/4 de 8, es farà la recepció dels Reis i els infants els podran lliurar les seves cartes.

La Garriga

Els Reis sortiran a 2/4 de 6 des de davant del Teatre El Patronat de la Garriga i passaran per algunes de les principals vies del municipi. Enfilaran pels carrers Rosselló, dels Banys, Samalús, Cardedeu, fins a la font de Santa Digna i transitaran pel Carrer Calàbria. El seguici acabarà a la plaça de l’Església, on els Reis es dirigiran als nens i nenes i rebran les claus de les cases del poble.

Granollers

Els nens i nenes es concentraran a les 5 de la tarda a Roca Umbert, on faran la tradicional picarolada per despertar els Reis. A 2/4 de 6 de la tarda, Ses Majestats sortiran del seu campament reial i iniciaran el seu recorregut pels carrers de Granollers. El seguici començarà pel carrer Lluís Companys i seguirà pel Camp de les Moreres, trencarà amb el carrer Ramon Llull i continuarà per Torres i Bages, Roger de Flor, Mara de Déu de Núria i Santa Anna fins a la Porxada. Els Reis arribaran a la plaça amb cotxes descapotables, on els rebrà el Consell d’Infants.

Gualba

Els Reis arribaran a les 6 de la tarda a Gualba de Baix i a 2/4 de 8 del vespre faran acte de presència a Gualba de Dalt. La cavalcada està organitzada per la Comissió de festes de l’Ajuntament.

La Llagosta

Ses Majestats començaran el seu recorregut a les 6 de la tarda al costat de l’Institut Marina i recorreran els carrers de la Llagosta fins a la plaça d’Antoni Baqué, on els rebrà l’alcalde. A 2/4 de 8 del vespre, els infants podran saludar als reis i lliurar-los les seves cartes. Un patge recollirà els xumets dels infants que vulguin lliurar-los als Reis.

Llinars del Vallès

Els Reis d’Orient arribaran a Llinars muntats en cotxes clàssics. A les 6 de la tarda saludaran a la mainada des del balcó de l’ajuntament i començaran el seguici pels principals carrers del poble. Les carrosses iniciaran el seu camí a la plaça de la Vila i acabaran la seva ruta al carrer de Frederic Marés. La cavalcada serà el punt culminant d’una jornada que començarà a les 11 del matí al Teatre Auditori de Llinars, on els veïns podran visitar les carrosses.

Lliçà de Vall

La cavalcada de Lliçà de Vall donarà el tret de sortida a les 6 de la tarda des de l’escola Els Vinyals. Seguirà el seu camí pel passeig de l’Església, trencarà pel carrer de l’Ebre i continuarà pels carrers Montsià i Garrotxa, fins a la plaça de la Vila. Al final del trajecte, les autoritats locals rebran els Reis al balcó de l’ajuntament i els lliuraran les claus de la Vila. En finalitzar, se celebrarà la festa de lliurament de regals i llaminadures.

Martorelles

L’Ajuntament rebrà a Ses Majestats els Reis d’Orient a les 6 de la tarda. A 1/4 de 7, s’iniciarà la cavalcada des de la plaça de l’Ajuntament fins a arribar a la masia de Carrencà, a 1/4 de 8. Enguany, la cavalcada no s’aturarà a l’avinguda d’en Piera, com és habitual. En arribar a Carrencà, l’alcalde farà un parlament i lliurarà la Clau Màgica als Reis. Per finalitzar, se celebrarà una xocolatada.

Mollet del Vallès

Els Reis arribaran a l’estació de Mollet-Sant Fost quan faltin 6 minuts per 3/4 de 7 de la tarda. L’itinerari serà el mateix que el de l’any passat. Ses Majestats iniciaran el recorregut pel carrer Berenguer III i continuaran per l’avinguda de la Llibertat, la plaça Major –on els infants de l’Escola Sant Gervasi els cantaran nadales–, l’avinguda Burgos, l’avinguda Jaume I i culminaran el seguici a l’avinguda Antoni Gaudí.

Montmeló

Els Reis d’Orient començaran la cavalcada a les 6 de la tarda a la plaça de l’Estació. El recorregut continuarà pels carrers Lluís Companys, Diputació, del Timbaler del Bruc, Vic, l’avinguda Pompeu Fabra i culminarà a la plaça de la Vila. En finalitzar, els infants podran entregar la carta als Reis. També a 3/4 de 7, la Unió de Botiguers i Comerciant de Montmeló sortejarà 10 vals de compra amb un valor de 200 euros.

Montornès

Els Reis de Montornès sortiran del Centre Infantil La Peixera a 2/4 de 6 de la tarda. La cavalcada passarà per diversos carres de la vila fins a la carpa polivalent El Sorralet. Les portes de la carpa s’obriran a 2/4 de 7 perquè els nens i nenes puguin lliurar les seves cartes als reis, tot i que també ho podran fer durant la cavalcada.

Montseny

Ses Majestats pronunciaran el tradicional discurs i tiraran caramels des del balcó de l’ajuntament a 2/4 de 7 de la tarda. Tot seguit, els assistents podran acompanyar els Reis d’Orient fins al Casal de Cultura, on es farà l’entrega de cartes.

Parets del Vallès

Can Vila es convertirà en el punt de sortida dels Reis, que iniciaran el seu camí pels carrers de Parets a 2/4 de 6. El seguici passarà a les 6 per la plaça Marcer i a les 7 arribarà a la plaça de la Vila. La cavalcada està organitzada per l’Ajuntament i l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume.

La Roca del Vallès

Ses Majestats començaran les cavalcades simultàniament a tots tres nuclis del municipi. D’aquesta manera, els Reis de la Roca, la Torreta i Santa Agnès de Malanyanes començaran el seguici a 2/4 de 7 pels carrers de cadascun dels nuclis. A més, el dia estarà farcit d’activitats a tots tres llocs, amb la paqueteria –a les 9 del matí a la Roca i a les 12 del migdia a Santa Agnès– o el taller de fanalets, que se celebrarà a les 10 del matí a la Roca i a les 4 de la tarda a la Torreta.

Sant Antoni de Vilamajor

La comitiva reial començarà el seu recorregut a les 6 de la tarda a l’avinguda Alfons I i continuarà per l’avinguda Catalunya, els carrers Ebre, Llobregat, Alfou, la plaça Montseny, de la Vila i els carrers Enric Granados, Jaume Balmes, l’avinguda Alfons I i finalitzarà a l’avinguda Anselm Clavé. Després, l’alcaldessa els farà la tradicional benvinguda i els infants podran entregar les cartes als Reis al Patronat.

Sant Celoni

Els Reis començaran el seu recorregut des de l’avinguda de la Pau, cantonada amb el carrer Pintor Bernat Martorell. La comitiva seguirà pels carrers Vallès, Montserrat, Doctor Trueta i el carrer Major. En el seu pas per davant l’església, la cavalcada s’aturarà per presenciar l’adoració al nen Jesús que representaran un grup de voluntaris de la parròquia. Per acabar, seguiran per l’últim tram del carrer Major fins arribar a la plaça de la Vila. Enguany, la benvinguda als Reis anirà a càrrec d’alumnes de l’Institut Escola La Tordera. La llotja reial es tancarà a 2/4 de 9 del vespre.

La Batllòria Els Reis apareixeran al Pont de la Tordera pels volts de 2/4 de 7 de la tarda, després d’un llarg camí pels boscos del Montnegre. Tot seguit, recorreran els carrers del poble fins a la plaça, on arribaran aproximadament a 2/4 de 8. Durant el camí, els Reis repartiran caramels sense gluten. L’organització demana als assistents indicar el recorregut amb llum.

Sant Esteve de Palautordera

Ses Majestats arribaran a 2/4 de 7 a la plaça Joan Serra, on els rebran els nens i nenes de Sant Esteve i els podran entregar les seves cartes. En cas de pluja, la rebuda es farà al Teatre Municipal Pare Casals.

Sant Fost de Campsentelles

Els Reis sortiran a 2/4 de 6 de la tarda de la plaça Esbert. Les carrosses seguiran pels carrers Sant Antoni i Sant Eduard, la plaça del Pi, Roser, Riera Sunyer i les avingudes Emili Monturiol, Catalunya i Sant Jeroni. En el tram final, la cavalcada recorrerà la carretera B-500 fins a la plaça de la Vila. En acabar, tots aquells infants que ho desitgi podran lliurar les seves cartes als Reis.

Sant Pere de Vilamajor

La cavalcada començarà quan passin 5 minuts de 2/4 de 7 de la tarda a l’avinguda Vallserena (cantonada amb carrer del Faig). El seguici farà diverses aturades durant tot el recorregut: a Can Ram, Can Vila i al carrer Sant Bernet. A 1/4 de 9 arribarà a l’ajuntament. En acabar, les veïns de Sant Pere rebran els Reis, que se situaran al balcó de l’ajuntament. L’entrega de cartes es farà a l’espai La Fàbrica, conjuntament amb una xocolatada.

Santa Eulàlia de Ronçana

Els Reis sortiran de la plaça Onze de Setembre a les 6 de la tarda i iniciaran la cavalcada, que culminarà a La Fàbrica. Allà Ses Majestats recolliran les cartes dels infants i, paral·lelament, Ronçana Comerç Actiu organitzarà una xocolatada.

Santa Maria de Martorelles

A 2/4 de 6 de la tarda es celebrarà una xocolatada a la plaça Joan Matons. Els Tres Reis d’Orient començaran el seguici a 2/4 de 7 al carrer de l’Escola i l’acabaran a la plaça de l’Ajuntament. En finalitzar, a 1/4 de 8 l’Escola de Dansa Pas a Pas oferirà un espectacle.

Santa Maria de Palautordera

La cavalcada donarà el tret de sortida a les 6 de la tarda des del passeig de les Escoles. El recorregut serà l’habitual: passarà pel carrer Jaume I, el passeig del Remei, el carrer Major, la plaça de les Olles, el carrer Anselm Clavé, Antoni Gaudí i Doctor Robert. En acabar, els Reis abandonaran les carrosses i es dirigiran a la plaça de la Vila per adorar el naixement de Jesús i pujaran al balcó, on els rebrà l’alcalde. L’entrega de les cartes es farà a l’Envelat.

Tagamanent

Els Reis arribaran a Tagamanent amb carruatges. Sortiran de la Masia El Folló a les 7 de la tarda i passaran pel carrer del Pla de la Calma, la plaça del Montseny i el barri de Santa Eugènia. Acabaran el recorregut a l’ajuntament, on l’alcalde farà un parlament i els infants podran entregar les seves cartes a Ses Majestats.

Vallgorguina

La jornada començarà a les 11 del matí amb un taller de fanalets, que se celebrarà al Caliu. La cavalcada s’iniciarà a les 6 de la tarda i recorrerà els carrers del poble fins a l’ajuntament. Per motius de seguretat, els caramels no es llençaran durant el recorregut, però sí en l’aturada de la plaça Mossèn Saguer.

Vallromanes

Els Reis arribaran muntats a cavall a les 5 de la tarda a la plaça Mas Morera. Primer, adoraran el nen Jesús del pessebre vivent i després berenaran xocolata amb els infants del municipi. Seguidament, Ses Majestats iniciaran la cavalcada. Passaran per la rambla de Vallromanes, la plaça de l’Església, l’avinguda de Vilassar i els carrers Llevant, Migdia i Casal, on finalitzarà la cavalcada amb la rebuda de l’alcalde i l’entrega de cartes. Enguany s’ha suprimit l’aturada per menjar torrons.

Vilanova del Vallès

Els actes començaran a les 5 de la tarda amb una xocolatada al Centre Cultural. Els Reis arribaran a les 6 i iniciaran la cavalcada pels carrers del poble. El pavelló serà el punt d’arribada de Ses Majestats, on seran rebuts per les autoritats del poble i els veïns els podran donar la benvinguda.

Al Moianès, aquestes són les cavalcades previstes als pobles que abans formaven part del Vallès Oriental:

Castellcir

Els Reis arribaran al carrer Major a les 7 de la tarda després del seu pas per la Serra. Tot seguit l’alcalde els donarà la benvinguda a l’ajuntament. El recorregut el finalitzaran al Casal, on entregaran regals als nens.

Castellterçol

De 5 a 3/4 de 6 de la tarda es celebrarà una xocolatada popular al mirador de Salavert. A les 6, un castell de focs artificials donarà la benvinguda als Reis d’Orient, que seguidament començaran el seu seguici pels carrers del centre de la vila. Durant el recorregut estaran acompanyats pels grallers del poble. Els Reis clouran els actes al Pavelló, on entregaran regals als infants.

Sant Quirze Safaja

Ses Majestats i els seus patges arribaran a 1/4 de 7 al Mirador de la Campana. Els Reis continuaran caminant, acompanyats per les famílies, fins a la plaça de l’Església, on se’ls entregarà la Clau Màgica i els assistents cantaran nadales. En sortir de l’Església, l’organització ha promès una sorpresa. Tot seguit, els Reis pujaran a la seva carrossa fins a arribar al Centre Cívic Parc de l’aigua. Per acabar, entregaran regals als infants i es celebrarà una xocolatada.

 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.