La desena edició de la Fira de la Botifarra de la Garriga es farà aquest de setmana amb l’assistència prevista de 25 expositors, entre els quals tres cansaladeries de la població: La Perla, La Moreneta i Can Torrents.
La fira, que han presentat aquest dimarts l’alcaldessa, Dolors Castellà i la regidora de Promoció Econòmica, Meritxell Catalan, comptarà, de nou, amb un espai gastronòmic de degustació que integrarà activitats, música i espectacles.
També torna l’espai fira-mercat amb productors catalans i mostres de formatges i de productes de la terra. També tallers i activitats infantils.
Enguany, a més la fira comptarà amb una Botifadrina especial: la cuinera i activista gastronòmica Maria Nicolau, de la Garriga i xef del restaurant El Ferrer del Tall, de Vilanova de Sau.
Participarà en una sessió entorn de la cuina catalana tradicional, la matança del porc i la botifarra acompanyada de professionals de la cansaladeria dissabte a les 7 de la tarda a l’espai polivalent.
L’espai gastronòmic seguirà omplint la plaça de l’Església, organitzat per l’Ajuntament amb Projecte Mexcla’t i el patrociini de Disterri i dels cansaladers de la Garriga.
Cada local podrà fer fins a tres propostes diferents, amb plats a 4 euros o tapes a 2 euros. A més, a la plaça de Can Dachs es podran aconseguir entrepans de botifarra a cinc euros.
Enguany, se seguirà amb el sistema de pagament per braçalet per agilitar les cues als restauradors. Es lliuraran les polseres a partir de les 10 del matí de dissabte i els ingressos es podran fer des de la web de la fira.
La música també serà protagonista del ButiTast, amb músics del Vallès Oriental i el Maresme: Capità Solench i Núria Conangla, Canela en Drama, el punxa discos Tony D, Els Imbècils i DJ Jordi Gudbit.
{{ comment.text }}