Les colles tornaran a competir a la festa major de Martorelles

La festa es farà entre el 9 i el 12 de setembre

El 9 Nou
26/07/2021
Martorelles

La festa major de Martorelles recuperarà aquest any, del 9 al 12 de setembre, totes les activitats habituals tot i que amb les modificacions imposades per la pandèmia.

Entre les coses que es recuperen hi ha la competició de colles, amb la donació de sang i la mostra d’entitats de cultura popular del Celler de Carrencà com a proves puntuables. “Estem molt contents de poder recuperar la festa perquè l’anterior va ser de mínims”, deia l’alcalde, Marc Candela, durant la presentació.

La regidora de Cultura, Mònica Garcia, per la seva banda, explicava que els actes es concentraran a tres escenaris principals: el pati de la masia de Carrencà, la baixada del mercat (avinguda Piera), la plaça Elíptica i la pista annexa al pavelló. Entre els actes que es recuperen hi ha els del cap de setmana previ, com la trobada de motos antigues, l’Aplec de la Joventut Sardanista o l’arrossada popular.

La fira d’atraccions serà molt reduïda i es posarà a la part baixa de l’avinguda Piera, però, Garcia destacava, l’oferta familiar, amb el tobogan aquàtic, que es trasllada al carrer Comerç, l’espectacle de la companyia 2Princesesbarbudes o les instal·lacions al pati de la masia de Carrencà El secret de la nana, de la companyia Anna Roca; Giravolta titelles de Galiot Teatre i Trepitjant fusta, de Pau Sagalès. “Són activitats en què podran interactuar petits i grans”.

L’oferta musical la formaran els concerts de Las Migas, Ebri Knight, Version Imposible i també artistes vallesans com el trio de jazz del vermut del diumenge o els grups locals Seyka i Frecuencia Bandarra o l’Orquestra Selvatana. La festa la tancarà Quim Masferrer amb l’espectacle Bona gent i el castell de focs que es tornarà a fer des de tres punts perquè es vegi des de casa: Carrencà, les vinyes de Sarriera i les piscines municipals.

El pregó el faran el Centre de suport a la llar i el Consell de Joves. El cartell és obra del dissenyador David Gutiérrez, de Barcelona. Es basa en la imatge dels gegants, el confeti de colors i la imatge de fons de la murtra de l’escut del poble.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't