L’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental treballa amb el xef Rafel Muria

Va elaborar el menú del Sopar Estrella

L’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, de Montornès, va treballar amb el xef Rafel Muria, del restaurant Quatre Molins, a Cornudella de Montsant (el Priorat), durant el Sopar Estrella que es va fer aquest dimecres i que organitza l’escola almenys un cop cada any.

Muria, que va obtenir una estrella Michelin l’any 2021, va arribar dimarts amb dos dels seus col·laboradors; el maitre del seu restaurant, Andreu Pardell i el cuiner Gerard López.

En les hores prèvies al sopar, l’alumnat de l’escola, guiat pel xef i el maitre va fer els preparatius necessaris per les creacions culinàries i pel servei. El sopar maridatge que es va preparar al restaurant pedagògic de l’escola va ser una fusió dels dos menús que actualment està servint el Quatre Molins.

Molts dels plats que va cuinar amb l’alumnat tenien la mel com a ingredient destacat.

LA PREGUNTA

Creu que tirarà endavant la jornada laboral de 37,5 hores?

En aquesta enquesta han votat 106 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't